Η Ματίνα Δεμελή φωτογραφίζει τη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη!

Το δέντρο στο Rockefeller center βρίσκεται στη γωνίτσα του και έχει αρχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες που καταφτάνουν στην πόλη που δεν έχει ύπνο...
Η Ματίνα Δεμελή φωτογραφίζει τη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη!



Xιλιάδες λαμπιόνια έχουν στολίσει την ήδη λαμπερή Νέα Υόρκη. Πόση λάμψη να αντέξεις ακόμη; 
 
Το δέντρο στο Rockefeller center βρίσκεται στη γωνίτσα του και έχει αρχίσει να υποδέχεται τους επισκέπτες που καταφτάνουν στην πόλη που δεν έχει ύπνο... Και ναι, είναι τα τρίτα μου Χριστούγεννα εδώ.. Και ναι πλέον συνήθισα και η αλήθεια είναι δεν είχα μεγάλη επιθυμία να επισκεφθώ το δέντρο τόσο νωρίς... Αλλά έλα που διέσχισε τον Ατλαντικό αγαπημένος φίλος και συνάδελφος και ναι δεν θα μπορούσα να χάσω τέτοια τσάρκα.  
 
Πάνε πολλά χρόνια (καλά μη φανταστείς, λιγότερο από δεκαετία) που μιλούσαμε με τόση αγάπη για αυτή την πόλη... και πόσο θέλαμε να ζούσαμε εδώ..Και ναι, ένα πόστερ με φόντο το Μανχάταν, αγορασμένο από Art shop σε ένα στενό της Βιέννης διέσχισε τη μισή Ευρώπη σε μια αποστολή τρελή (που να στα λέω τώρα) και οι ιστορίες για το... νησί δεν τελείωναν ποτέ.. Και οι βόλτες από Midtown μέχρι Upper East ατέλειωτες κι αυτές. Και έτσι ξαφνικά, γύρω από τους άφταστους ουρανοξύστες, στρίβεις σε ένα στενάκι και βρίσκεις τα πιο χαμηλά μπιστρό με τζαζ μουσική και ποτάκια.
 
Θυμάσαι, αναπολείς και παίρνεις αύρα από... Ελλάδα!
 
Από τη Νέα Υόρκη, Ματίνα Δεμελή