Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου: Από το 1994 μέχρι σήμερα!

Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη...
Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου: Από το 1994 μέχρι σήμερα!



H Mαρία Μπεκατώρου θα μας καλημερίζει από αρχές Μαϊου από τον καναπέ του «Πρωινού ΣΚ» της. Ο ΑΝΤ1 πίστεψε για ακόμη μία φορά στις ικανότητές της ως παρουσιάστρια και της έδωσε την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με στόχο να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό (Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Καραβάτου - Κατσούλη).

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει αρκετούς λόγους για να θεωρείται φέτος από τα πιο πολυσυζητήμενα πρόσωπα της τηλεόρασης. Πάμε να δούμε με ένα γρήγορο flashback στην καριέρα της στην τηλεόραση, πώς από παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής στο Τηλεάστυ κατέληξε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1.

Ήταν το μακρινό 1992 όταν η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε να εργάζεται στον σταθμό Telecity - Tηλεάστυ, καλύπτοντας το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Δύο χρόνια αργότερα, οι υπεύθυνοι του σταθμού της εμπιστεύονται το πρωινό τους πρόγραμμα. Η Μαρία Μπεκατώρου γίνεται η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής «Χωρίς Ταμπού» και πολλές φορές όσα λέει στον «αέρα» αναπαράγονται από τις σατιρικές εκπομπές. 

Το 2010 της γίνεται πρόταση να συμμετέχει στο νέο talent show του Mega, «Just the Two of Us». Εκείνη δέχεται, μαθαίνει να τραγουδά στο πλευρό του συμπαίκτη της, Χρήστου Χολίδη, γίνεται γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό και την αμέσως επόμενη χρονιά παρουσιάζει το «Junior Master Chef». Στο παιδικό αυτό, show μαγειρικής δείχνει τις δυνατότητες που έχει στην παρουσίαση, γίνεται περισσότερο δημοφιλής, είναι πλέον «η Μαρία Μπεκατώρου του Mega».

Κάπου εκεί έρχεται ο ΑΝΤ1 και της κάνει επίσημη πρόταση να αναλάβει το show μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar». Η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις σε κάθε προβολή της και οι Αντενικοί ανανεώνουν το συμβόλαιό της και της προτείνουν (μετά από παρότρυνση του Αρναούτογλου) να λάβει μέρος στα τηλεοπτικά «Καρντάσιανς», όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Η νέα εκπομπή που της ανέθεσαν παράλληλα με τα «Καρντάσιανς», το «Πρωινό ΣΚ» είναι το τηλεοπτικό στοίχημα που καλείται τώρα η παρουσιάστρια να φέρει εις πέρας και να της ανοίξει τις πόρτες για τα επόμενα βήματα στην τηλεόραση. Ο χρόνος και η μέχρι στιγμής πορεία της δείχνουν ότι είναι ένα πρόσωπο που θα παρακολουθούμε και στο μέλλον στις τηλεοράσεις μας...

Διαβάστε ΕΔΩ πώς μπλέκεται η Σπυροπούλου με τον τίτλο της εκπομπής της Μπεκατώρου.