Ποια είναι τα πιο σέξι αντρικά ονόματα (και ποια όχι)

Κάναμε meeting και αποφασίσαμε ποια ονόματα μας ανεβάζουν τη λίμπιντο.
Ποια είναι τα πιο σέξι αντρικά ονόματα (και ποια όχι)



Μία καθόλου σοβαρή συζήτηση είχαμε τα κορίτσια του followme σήμερα το πρωί πίνοντας τον καφέ μας με αφορμή το όνομα του συνθέτη της φετινής μας συμμετοχής στη Eurovision Ευθύβουλου Θεοχάρους.

Ο Ευθύβουλος, λοιπόν, και το παράξενό του όνομα (παρεμπιπτόντως είναι μία πολύ συμπαθέστατη φυσιογνωμία) αποτέλεσε η αφορμή για να ανοίξουμε η μία στην άλλη την καρδιά μας και να αποκαλύψουμε ποια είναι τα αντρικά ονόματα που μας εξιτάρουν σεξουαλικά και ποια όχι.  

Και παρόλο που ο Δημήτρης, το μοναδικό αγόρι του γραφείου προσπάθησε να μας μαζέψει για να προστατέψει τους άντρες αυτής της χώρας που διαθέτουν ανορθόδοξα ονόματα, εμείς επιμείναμε και το τολμήσαμε. 

Παρακάτω θα βρεις όσα έδειξε το mini poll και μία προκαταβολική συγγνώμη για τις στερεοτυπικές μας αντιλήψεις. 

Τα σέξι ονόματα

Για έναν απροσδιόριστο λόγο, συμπέρανα ότι τα κορίτσια έχουν βάλει την ταμπέλα «σέξι» σε συγκεκριμένα ονόματα μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε κάποιον πρώην τους. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μία συνάδελφος βρίσκει το όνομα «Αγάπιος» τέλειο. Σε γενικές γραμμές, όμως, πλειοψήφησαν ονόματα που είναι λιτά και συνειρμικά εκπέμπουν μία άνεση και μια αυτοπεποίθηση, αλλά και πιο brutal ονόματα που θυμίζουν άντρες που είναι σεξουαλικά ωμοί. Και φυσικά, ονόματα που ανήκουν σε σέξι διάσημους άντρες.  

Ιδού τα αποτελέσματα:

Αλέξης, Φίλιππος, Οδυσσέας, Άρης, Γιώργος , Λεωνίδας, Βαγγέλης, Κώστας, Πέτρος, Θάνος, Ορέστης

Τα λιγότερο σέξι ονόματα  

Σε αυτή την περίπτωση, πιστεύουμε ότι δεν μπορούν εύκολα να ανεβάσουν τη λίμπιντο ονόματα που θυμίζουν λουλούδια ή διασήμους που δεν είναι και τόσο σέξι, ονόματα που παραπέμπουν σε βαφτίσια, ή υποκοριστικά.

Ορίστε και τα αποτελέσματα: 

Βλάσσης, Ντίνος, Χρύσανθος, Τριαντάφυλλος, Λάμπρος, Στέργιος, Ρένος, Πολύκαρπος, Βαλάντης, Πασχάλης, Ραφαήλ, Ιερόθεος, Μάκης

Απογοητεύτηκες; Δεν πειράζει γιατί τελικά πρέπει να σου εκμυστηρευτούμε κάτι: Δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία πώς σε λένε! Σημασία έχει... Αλλά αυτό θα σου το πούμε σε άλλο post. Stay tuned!