Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, ας μιλήσουμε για sex

Μπήκε η άνοιξη, οι μελισσούλες και οι μελισσούλοι, και τα ρέστα…
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες, ας μιλήσουμε για sex



Η άνοιξη ήρθε, μαζί και η εκνευριστική γύρη από τα δέντρα (μου έκανε το αμάξι να μην πω), οπότε ας μιλήσουμε για την αναπαραγωγική διαδικασία. Sex δηλαδή. Ξέρεις πως το βλέπουμε εμείς οι άντρες; Όχι! Απλά φαντάζεσαι…

Λοιπόν το θέμα με τις μελισσούλες και τους μελισσούλους ισχύει. Όπως και η ελεφαντίνα και ο ελέφαντας και γενικώς όπου θηλυκό και αρσενικό. Και σίγουρα και για τους γείτονες μου που είναι 80 plus και ακούγονται (χαρά στο κουράγιο σας).

Εμείς αντιμετωπίζουμε το sex σαν θέμα (πώς να στο θέσω;)… κυριαρχίας! Αυτοεπιβεβαίωσης. Πως αλλιώς να το στο πω; Τι έχετε μπερδέψει όμως κορίτσια; Χα! Ναι, το θυμήθηκα. Εμείς δεν κάνουμε sex με ότι κάτσει, όπου κάτσει και με όποια κάτσει. Γιατί εσείς το πιστεύετε, όπως πιστεύετε ότι μπορείτε να παρκάρετε και με τρεις μανούβρες…

Στην γνωριμία λοιπόν το τελευταίο που σκεφτόμαστε είναι το sex. Και μετά από 5-6 ραντεβού αν δεν μας έχετε δώσει σημάδια, δεν το επιδιώκουμε. Σοκαριστήκατε; Καλά κάνετε. Και εγώ όταν το παρατήρησα. Νόμιζα ότι είμαστε «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», αλλά τελικά μύθος. Και ας κάνουμε τα… κοκόρια. Άλλωστε όπου ακούτε πολλά κεράσ(ι)α κρατάτε και μικρό καλάθι.

Αν λοιπόν νομίζετε πως sex κάνουμε έτσι στον αέρα, σταματήστε να βλέπετε σινεμά. Επίσης να γιγνώσκετε (εεε;)πως το καλύτερο sex για εμάς είναι στην σχέση. Όταν νιώθουμε πράγματα. Γιατί πολύ απλά υπάρχει μια οικειότητα. Με μια ξένη σε ένα bar πηγαίνει ο καθένας. Το μόνιμο και το δύσκολο είναι αυτό που μας αλλάζει και μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια.

Και αφού το έπιασα το θέμα, να σας πω λοιπόν κορίτσια αναγνώστριες πως την πρώτη φορά έχουμε άγχος; Καλό και αυτό; Ναι, μπορεί να το παίζουμε Christian Grey αλλά το μέσα μας (γιατί αν το έξω έχει θέμα, κάτι πάει πολύ λάθος) το ξέρει. «Το κάνω καλά;», «της αρέσει», «λες να την πονάω;», «ο Θρύλος γιατί δεν παίζει μπάλα;», είναι μερικά από αυτά που μας απασχολούν. Αν και το τελευταίο μας απασχολεί και εκτός κρεβατιού.

Kαλό χρυσό και άγιο το sex, αλλά μην το βλέπετε σαν αυτοσκοπό του κάθε άντρα. Εκτός από γραφικό είναι και προκατειλημένο. Γιατί αν μόλις γνωριζόμαστε νομίζετε πως θέλουμε sex είναι προσβλητικό. Πολύ προσβλητικό. Εντάξει, όχι τόσο, αλλά είναι. 

Η άνοιξη λοιπόν ανεβάζει την λίμπιντο, τα επίπεδα αλλεργίας και αναζήτησης έρωτα. Και το τελευταίο έρχεται με τον καιρό. Δεν είναι άιντε-άιντε «αυτός θέλει σεξ από τώρα». Καθίστε πρώτα να γνωριστούμε καλά και σταματήστε να πλάθετε σενάρια φαντασίας. Αν θέλετε sex θα το δείξετε, θα το επεξεργαστούμε (γιατί είμαστε και λίγο αργοί) και θα το καταλάβουμε. Μην νομίζετε ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Βασικά ίδιοι είμαστε, αλλά άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι και άλλοι πιο macho. Σε γενικές γραμμές ίδιοι είμαστε.

Τώρα αν εσείς θέλετε να πιστεύετε τα στερεότυπα στο sex, πως δεν μας νοιάζει με ποια θα το κάνουμε, πιστέψτε τα. Μετά μην έχετε παράπονα γιατί σας αντιμετωπίζουν (εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη) με αυτό τον τρόπο…

Άντε και καλή μας Άνοιξη!