Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γράμμα στην μελλοντική μου κοπέλα

Γιατί ποιος ξέρει και αν θα έχει ξεσπάσει επιδημία από ιό που κάνει τους ανθρώπους ζόμπι;
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γράμμα στην μελλοντική μου κοπέλα



Το να είσαι ελεύθερος έχει και την πλάκα του. Τόσο που σκέφτομαι τώρα κάτι και μόλις βρεθεί η τυχερή-άτυχη κοπέλα που θα γίνει μέλλουσα κυρία Κοκοβίκου (καλό, πολύ καλό), θα αλλάξουν όλα. Οπότε τα γράφω τώρα για να με έχει στο τσεπάκι. Γιατί σε άλλο ρούχο, θα με έχει μέσα σίγουρα…

«Αγαπημένη

Καταρχάς καλά να πάθεις που με διάλεξες για σύντροφο σου. Σου έλεγα να σταματήσεις να πίνεις, αλλά εσύ εκεί! Κατέβαζες τα μοσχάτα ντάστι (α) σαν νερόφιδο. Οπότε τώρα θα λουστείς την επιλογή σου να συναγωνιστείς τον Ορέστη Μακρή με το να με έχεις για αγόρι σου. Μεταξύ μας, έκανες εξαιρετική επιλογή μπαγάσικο.

Πιθανότατα θα ήσουν και αναγνώστρια του #FollowMe και θα μαγεύτηκες από την πένα μου (σε ένα παράλληλο σύμπαν). Οπότε σίγουρα θα σε έψησα γιατί ξέρεις ότι είμαι και αισθηματίας (και την πάτησα στη ζωή), αλλά και χιουμορίστας. Τόσο χιουμορίστας, που στο γραφείο έχουμε το καλοριφέρ 24/7. Όχι μωρό μου, δεν είναι διαίρεση! 24 ώρες, επτά μέρες σημαίνει (ΟΚ, αν ήσουν με IQ πάνω από 130 δεν θα τα είχες με εμένα).

Για να διαβάζεις αυτό το κείμενο-μανιφέστο-επιστολή, πιθανότατα θα σε έχω ερωτευτεί. Αυτόματα, αυτό σημαίνει ότι μέχρι να γίνεις η κοπέλα μου θα έχουν γίνει καμιά 500αριά ευτράπελα, για τα οποία είχα συμμετοχή στο 90%. Θα έλεγα 100% αλλά βγάζω και την ουρά μου απέξω για να μου κάνεις γλύκες.

Τι ευτράπελα θα έχουν γίνει; Λογικά επειδή είμαι άνθρωπος των άκρων, θα σου έχω στείλει μέχρι και ζέπελιν να κόβει βόλτες έξω από το γραφείο σου που θα γράφω «Είσαι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο». Την πρώτη μέρα που θα κάνω την κίνηση μου. Μέχρι να γίνεις κοπέλα μου μπορεί να σου έχω πει και ότι θα θέλω να κάνουμε 10 παιδιά. Γιατί όλα αυτά; Εκτός ότι είμαι ότι πιο κοντινό υπάρχει στον Super Γκούφι (γιατί ο άλλος είναι light), θα είναι επειδή θα την έχω φάει κατακούτελα την κεραμίδα με σένα. Οπότε τώρα ξέρεις γιατί σου έκανα και καντάδα με κουαρτέτο εγχόρδων.

Επίσης, αν με δεις να κλαίω σε καμιά κομεντί μην ανησυχείς. Αν συμβεί αυτό, να χαίρεσαι. Σημαίνει ότι θα είμαι ευάλωτος επειδή θα νιώθω ασφάλεια. Μαζί σου. ΟΚ, εγώ συγκινούμαι και με Σβαρτζενέγκερ, αλλά εξάλλου για αυτό δεν με διάλεξες; Επειδή είμαι τρυφερός σαν το φιλετάκι από το μοσχάρι, αλλά ξέρεις ότι είμαι και κρεατοφάγος σαν πούμα, οπότε πάρτο σαν κοπλιμάν. Και όταν είσαι εκεί, απλά νιώθω πως ό,τι και αν συμβεί θα το ξεπεράσω, επειδή είσαι δίπλα μου.

ΟΚ, είμαι γκρινιάρης. Βασικά το διαπίστωσες στο πρώτο δέκατο του δευτερολέπτου. Τι ήθελες αγάπη; Έχω και εγώ ένα ελάττωμα. Αν σταματήσω να γκρινιάζω θα νομίζεις ότι έπαθα κάτι. Μην προσπαθήσεις να με αλλάξεις. Η μάνα μου ακόμα παλεύει το ίδιο με τον πατέρα μου και έχουν περάσει 30 χρόνια (ελπίζω πως η επιστολή θα διαβαστεί στο 2015!).Άσε που και εσύ είσαι. Περίοδο έχεις και με τρέχεις σαν φαντάρο σε κέντρο εκπαίδευσης. Με στέλνεις για σοκολάτα, στην φέρνω και κλαις επειδή είμαι γλυκός και μαζί επειδή δεν σου αρέσει αυτή που σου έφερα!

Το ξέρω ότι στην αρχή με αντιπάθησες. Αν με συμπαθούσες τώρα θα με είχες στην friend zone, εκεί που χάνονται τα παλικάρια. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου που σε εκνεύριζα και κατέληξες κοπέλα μου. Είμαι μάστορας στο manipulation. Σε πήγα εκεί που ήθελα. Γιατί σε κέρναγα αγάπη μοσχάτα ντάστι; Για να σε φέρω στο σημείο να πεις «Ρε γλυκούλης είναι τελικά ο σπαστικός». Τhe joke’s on you…

Και επειδή δεν είμαι πολύ ομιλητικός, αλλά του γραπτού (δημοσιογράφος είμαι, τι περίμενες), να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ που μου άλλαξες την ζωή. Γιατί το να είσαι στην καθημερινότητα μου με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Και να απαρνηθώ τον Ολυμπιακό. Αυτό το τελευταίο μην το δένεις, απλά το πάθος μιλάει.

Γιατί αν σε ερωτεύτηκα και γράφω αυτή την επιστολή κατάφερες να με κάνεις να χαμογελάσω και να βάλω πάνω από όλα το εμείς από το εγώ. Ναι, είμαι και εγωκεντρικός (τα λέει η Νανσού), αλλά το άφησα πίσω επειδή υπάρχεις εσύ. Και η Νανσού είναι συνάδελφος, μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Αν διαβάζεις αυτό το γράμμα τότε να ξέρεις ότι είμαι ερωτευμένος. Αν έχουμε φτάσει στο 2037 και το διαβάζεις, τότε η αναμονή θα άξιζε. Για σένα βρε τυχερούλα!

Και όχι, η χρονομηχανή δεν έχει τελειοποιηθεί για να ταξιδέψεις πίσω στο μπαρ να μην έπινες τα κρασάκια σου!

Τα λέμε το βράδυ!

ΥΓ: Διάβασε ΕΔΩ τι να μην κάνεις στο κρεβάτι γιατί δεν θα στα πω, να μην με παντοφλιάσεις. Ξανά...

ΥΓ1: Διάβασε ΕΔΩ γιατί θα αλλάξω 10 χρώματα μόλις μου πεις να γνωρίσω την οικογένεια σου!»