15 πράγματα που θα φέρουν το καλοκαίρι σπίτι σου!

Απλά θα τα λατρέψεις!
15 πράγματα που θα φέρουν το καλοκαίρι σπίτι σου!



Πες μου ότι το καλοκαιρινό mood δεν έχει κατακλύσει κάθε κύτταρο του οργανισμού σου; Πες μου ότι δεν σε έχει κυριεύσει ένας αέρας ανανέωσης που σε κάνει να θέλεις να τα αλλάξεις όλα μέσα στο σπίτι σου; Και καλά θα κάνεις! Μείνε σε αυτό το mood και απομάκρυνε από το χώρο οτιδήποτε σου θυμίζει χειμώνα. Φέρε το καλοκαίρι στο σπίτι σου. Με απλές, οικονομικές και πάνω από όλα έξυπνους τρόπους! Δώσε μια δροσερή πινελιά στην διακόσμηση του σπιτιού σου!

Κουρτίνες

Σίγουρα άλλες έχεις το χειμώνα και άλλες το καλοκαίρι! Πιο σκούρες για τους χειμερινούς μήνες και πιο ανοιχτές για το καλοκαίρι. Επίλεξε λοιπόν ανοιχτόχρωμες κουρτίνες σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο αλλά και ταυτόχρονα να σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Ταπετσαρία τοίχου

Υπάρχουν τόσα σχέδια που δεν το πιστεύεις. Μόλις τα ανακαλύψεις θα θέλεις να βάλεις σε όλους σου τους τοίχους! Είναι μια τέλεια επιλογή αν δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία του βαψίματος!

Ψάθα

Αναμφίβολα το Νο 1 στοιχείο που θυμίζει καλοκαίρι! Βάλε ψάθινα χαλάκια παντού. Θα δώσεις μια άλλη νότα στο σπίτι σου όπου μεμιάς το μετατρέπεις σε εξοχικό!

Κεριά

Υπάρχει πιο ρομαντικό, πιο summer, πιο τέλειο από το να γεμίσεις το σαλόνι, το μπάνιο, τη βεράντα ακόμα και το υπνοδωμάτιο σου με κεριά; Δοκίμασέ το και θα δεις! Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια, χρώματα, μεγέθη και σε τόσα αρώματα...που όρεξη να έχεις να ψάξεις!

Άλλαξε χρώμα στους τοίχους

Αν έχεις όρεξη τότε το ιδανικό θα ήταν να έδινες λίγο χρώμα στους τοίχους σου! Από που να αρχίσω ~> υπάρχουν τόσα χρώματα που πραγματικά θα ανανεώσουν το χώρο σου! Μπλε, κίτρινο, ροζ, σομόν και όποια άλλη απόχρωση σε συνεπάρει τη στιγμή που θα πέσει το μάτι σου στο δειγματολόγιο!

Πολύχρωμα καδράκια

Μια τέλεια ιδέα: Αναζήτησε τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες, βρες τις καλύτερες και πήγαινε εκτύπωσέ τις! Μετά πήγαινε και αγόρασε καδράκια σε πολλά μεγέθη και χρώματα και βάλτες εκεί. Κρέμασε τα καδράκια στους τοίχους ~> Καλοκαίρι παντού!

Κοχύλια στο μπάνιο

Πάρε βαζάκια μικρά, μεγάλα και βάλε μέσα κοχύλια!

Ξύλινος καθρέφτης

Τέλειο concept: Πάρε έναν ξύλινο καθρέφτη και κάνε ένα πανεύκολο DIY ~> βάλε σιλικόνη πάνω στην ξύλινη επιφάνεια και πρόσθεσε πάνω πετρούλες άσπρες, κοχύλια, μικρά ξυλαράκια και οτιδήποτε άλλο θέλεις!

Πάρε πέτρες και ζωγράφισέ τις

Πάρε πέτρες σε διάφορα μεγέθη και πινέλο και κάνε αυτοσχέδιες ζωγραφιές ή γράψε κάτι πάνω τους και τοποθέτησέ τις στα τραπεζάκια σου.

Bαζάκια

Αγόρασε βαζάκια μικρά, μεσαία, μεγάλα και πρόσθεσε άμμο μέσα και κοχύλια, πέτρες.

Φωτιστικό κοχύλι

Τέλειο; Πρωτότυπο;Τουλάχιστον!

Αξεσουάρ μπάνιου σε σχήμα αστεριού

Πόσο καλοκαιρινό;

Πίνακες

Μπορείς να τοποθετήσεις στους τοίχους σου πίνακες που απεικονίζουν καράβια, θαλασσινά τοπία, άγκυρες , παραλίες.

Μαξιλάρια

Δώσε άλλη πνοή στον καναπέ σου με μαξιλάρια που θα έχουν καλοκαιρινά σχέδια!

Φαναράκια

Φυσικά και δεν θα παραλείψεις να αγοράσεις φαναράκια για να τα τοποθετήσεις χύμα κάτω στο σαλόνι σου και στην βεράντα σου για τις ζεστές νύχτες που θα κάθεσαι στο μπαλκόνι σου με φίλους!

Κάλυμμα κρεβατιού

Το καλοκαίρι πρέπει να εισχωρήσει και στο υπνοδωμάτιο σου. Να ξυπνάς το πρωί και να νομίζεις ότι είσαι σε κάποιο νησί! Άλλαξε το κάλυμμα του κρεβατιού σου. Βάλε μαξιλάρια πολύχρωμα. Βάλε φαναράκια στο πάτωμα και αρωματικά κεριά στο χώρο. Άλλαξε τις κουρτίνες και βάλε άσπρες έτσι ώστε να μπαίνουν όλες οι αχτίδες του ήλιου μέσα στο χώρο!

Σουπλά 

στο τραπέζι της κουζίνας.Υπάρχουν άπειρα καλοκαιρινά σχέδια! Επίλεξε ένα και βάλτο στο τραπέζι σου για να δώσεις άλλο αέρα και στην κουζίνα σου!

Εμείς επιλέξαμε μερικά! Για ρίξε μια ματιά και αδιαμφισβήτητα θα φέρεις το καλοκαίρι στο σπίτι σου!