Βαζάκι μαρμελάδας: Πως αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Από βάζο μέχρι μολυβοθήκη!
Βαζάκι μαρμελάδας: Πως αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;



Μπορεί το βαζάκι της μαρμελάδας, μετά τη χρήση της να παραμείνει ένα "λαχταριστό" αντικείμενο; Γευστικά όχι. Αισθητικά όμως, ναι. Κάνε χώρο στο ντουλάπι σου, γιατί δύσκολα θα το ξαναπετάξεις. Οι χρήσεις του είναι πολλές περισσότερες από αυτές που φαντάζεσαι.

Βάζο
Για λουλούδια αυτή τη φορά. Τα μικρά που μόλις έκοψες από τον κήπο σου, δεν θα τα βάλεις στο μεγάλο βάζο της γιαγιάς. Αντιθέτως, θα τα μοιράσεις σε δυο πρώην βαζάκια μαρμελάδας και θα τα τοποθετήσεις στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας σου.

Ποτήρι ή κούπα
Για τον καφέ, το χυμό ή το ποτό σου. Στα bar τσιγκούνηδες είναι νομίζεις, που τα χρησιμοποιούν;

Γλαστράκι
Για τους κάκτους σου ή άλλα μικρά φυτά. Αν δε, μαζέψεις πολλά, σκέψου πόσο όμορφα θα φαίνονται στο ράφι σου.

Κουμπαράς
Εκεί θα ρίχνεις όλα τα χάλκινα ψιλά του πορτοφολιού σου, και θα φτιάξεις και μια επιγραφή από χαρτί για να κολλήσεις, όπου θα λέει "Κάπως έτσι θα ταξιδέψω τον κόσμο".

Μολυβοθήκη
Πέτα αυτή την τσίγκινη που έχεις από το γυμνάσιο. 

Dispenser
Θα βάλεις το σαπούνι σου και κάνοντας μια τρύπα στο καπάκι του βαζακιου, θα περάσεις και το απλικατέρ του προηγούμενου σαπουνιού σου.

Βαζάκια καφέ & ζάχαρης
Απλή χρήση αλλά τόσο ωραία!

Κηροπήγιο
Τοποθετείς στη βάση του ένα ρεσό, τυλίγεις σφιχτά λίγο σύρμα (εκεί που έχει τις πτυχώσεις) και το κρεμάς στη βεράντα σου.

Μπολ για παγωτό
Άσε τα ψηλά τα κολονάτα. Και μεγαλύτερη ποσότητα χωράει και πιο "μουράτο" είναι.

Δες εδώ εύκολους τρόπους για να κάνεις αδιάβροχα τα μαξιλάρια της βεράντας σου (μιας και φέτος, το καλοκαίρι είναι κάπως απρόβλεπτο).