7 μικροσκοπικά υπνοδωμάτια για να κλέψετε ιδέες για το δικό σας

Τα μικροσκοπικά υπνοδωμάτια μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εξαιρετικό χώρο ακολουθώντας μερικά έξυπνα tips.
7 μικροσκοπικά υπνοδωμάτια για να κλέψετε ιδέες για το δικό σας



Αν έχετε μικρό υπνοδωμάτιο μπορείτε εύκολα να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο ή να του δώσετε στιλ. Γιατί όταν κάτι είναι όμορφο δεν έχει σημασία αν είναι μικρό ή μεγάλο.

Προσθέστε καθρέφτες Οι καθρέφτες κάνουν έναν χώρο να δείχνει μεγαλύτερος, αν τοποθετηθούν σωστά. Ένα μεγάλος καθρέφτης προσθέτει μέγεθος καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση του χώρου. Οι πολλοί μικροί καθρέφτες μπορεί να μη δίνουν μέγεθος αλλά χαρίζουν στιλ.

Εκμεταλλευτείτε όλους τους χώρους Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνει χαμένος, ειδικά αν μένετε σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο. Επιλέξτε κρεβάτι με συρτάρια ή τοποθετήστε εσείς καλάθια με πράγματα. Η καλύτερη λύση βέβαια είναι οι πλαστικές σακούλες που μοιάζουν με βαλίτσες και διατηρούν τα πράγματά σας καθαρά χωρίς να συσσωρεύουν σκόνη

Δημιουργήστε built-in έπιπλα Αν το δωμάτιό σας είναι πολύ μικρό και δεν έχετε χώρο για επιπλέον συρτάρια ή ντουλάπα, τότε μπορείτε να φτιάξετε built-in συρταριέρα μέσα στον τοίχο.

Βάλτε τον σωστό φωτισμό Χρησιμοποιήστε όμορφα φωτιστικά με απαλό φωτισμό που φτιάχνει την ατμόσφαιρα του δωματίου και φωτίζει με τέτοιο τρόπο τις γωνίες ώστε να φαίνεται το δωμάτιο πιο μεγάλο. Αν έχετε μεγάλα παράθυρα αφήστε το φυσικό φως να μπει άπλετο μέσα στο δωμάτιό σας βγάζοντας τις κουρτίνες.

Διαβάστε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα στο  www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.