10 πράγματα που έχει απαραίτητα το σπίτι του ο κάθε σπιτόγατος

Για να βιώνεις την απόλυτη ξεκούραση στο σπίτι σου...
10 πράγματα που έχει απαραίτητα το σπίτι του ο κάθε σπιτόγατος



Όλοι οι σπιτόγατοι θέλουν να αισθάνονται άνετα στο σπίτι τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι εξοπλισμένοι με όλα όσα μπορεί να χρειαστούν.

HIGHLIGHTS

- Κάθε άνθρωπος που του αρέσει να περνάει χρόνο μέσα στο σπίτι σχεδιάζει απόλυτα τι έχει μέσα σε αυτό.

- Τα άνετα ρούχα είναι απαραίτητο συστατικό για ένα άνετο απόγευμα στον καναπέ.

- Τα συνδρομητικά κανάλια είναι ιδανικά για να περνάει ευχάριστα την ώρα του κάθε σπιτόγατος.

Φαγητό Το ψυγείο του είναι γεμάτο υλικά για εύκολα σνακ ενώ κάθε σπιτόγατος είναι πολύ γρήγορος στο να φτιάχνει γεύματα με το τίποτα. Γνωρίζει πολύ καλά κάθε γωνιά του ψυγείου του και όλες τις δυνατότητες που έχει με τα υλικά μέσα σε αυτό.

Συνδρομές Εννοείται ότι έχει συνδρομητική τηλεόραση, έτσι ώστε να βλέπει όλες εκείνες τις σειρές που αγαπά, καθώς κι ελληνικές και ξένες ταινίες. Γιατί σίγουρα θα έχει πολύ χρόνο για σκότωμα.

Μπαρ Το μπαρ του σπιτόγατου είναι πλήρως εξοπλισμένο με υλικά για περίεργα κοκτέιλ καθώς και με όλα τα κλασικά ποτά. Άλλωστε ο σπιτόγατος αγαπάει το σπίτι και του αρέσει να περνάει καλά. Δεν είναι μοναχός. Του αρέσει να καλεί κόσμο στο σπίτι και να δείχνει τις ικανότητές του στη δημιουργία κοκτέιλ.

Κεριά Ο σπιτόγατος αγαπάει πολύ τα κεριά. Μιας και δεν βγαίνει έξω έχει μάθει πολύ καλά πως να δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, ενώ γνωρίζει ποιο είναι το κατάλληλο κερί για να την δημιουργήσει.

Κινητό και tablet Το κινητό του είναι γεμάτο εφαρμογές που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη και εννοείται πως κάνει όλες τις οικονομικές συναλλαγές του από τον καναπέ του σπιτιού του. Δεν είναι δυνατόν να πάει σούπερ μάρκετ ενώ υπάρχει υπηρεσία που μπορεί να του φέρει τα ψώνια στο σπίτι.

Καφές Έχει μια πολύ καλή μηχανή για εσπρέσο καθώς δεν είναι σίγουρος αν θέλει να πίνει το Σαββατιάτικο καφεδάκι έξω από το σπίτι. Έτσι προτιμάει να έχει ό,τι χρειάζεται για να φτιάχνει τον τέλειο καφέ μόνος του.

Σεντόνια Τα σεντόνια του κρεβατιού του δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν αυτά πεντάστερων ξενοδοχείων. Θέλει να έχει πάντα τα καλύτερα για να απολαμβάνει τον ύπνο του. Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο νιώθει σαν να κοιμάται στο καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης.

Φυλλάδια Delivery Δεν υπάρχει σπιτόγατος που να μην έχει κατηγοριοποιήσει τα μενού που έχει από διάφορα εστιατόρια της γειτονιάς. Γνωρίζει πάντα ποιες είναι οι ελάχιστες παραγγελίες καθώς και μέχρι τι ώρα το κάθε ντελιβεραδικο κάνει παραδόσεις. Τέλος, έχει απομνημονεύσει το τηλέφωνο από τουλάχιστον 3 εστατόρια και σουβλατζίδικα της περιοχής ενώ είναι ο καταλληλότερος να σου προτείνει από που να παραγγείλεις το καλύτερο φαγητό.

Μουσική Έχει φτιάξει μια playlist με τραγούδια για κάθε δραστηριότητα που κάνει μέσα στο σπίτι. Αν, για παράδειγμα, θέλει να μαγειρέψει, βάζει την αντίστοιχη playlist ενώ αν θέλει να πέσει για ύπνο επιλέγει κάτι πιο χαλαρωτικό.

Ρούχα Έχει μια ντουλάπα γεμάτη άνετα ρούχα (φόρμες, σορτσάκια, κολάν και φαρδιά t-shirt και hoodies για τους πιο κρύους μήνες). Θέλει πάντα να φοράει κάτι άνετο μέσα στο σπίτι και να χαλαρώνει στον καναπέ ενώ από την άλλη μεριά θέλει να είναι αρκετά ευπαρουσίαστος έτσι ώστε να μπορεί να ανοίξει και την πόρτα αν χρειαστεί.

Διαβάστε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα άρθρα στο  www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.