Είσαι single και ζεις μόνη; 8 πράγματα που μπορείς και πρέπει να κάνεις στο ολόδικό σου σπίτι!

Κάνε τη ζωή σου ευκολότερη!
Είσαι single και ζεις μόνη; 8 πράγματα που μπορείς και πρέπει να κάνεις στο ολόδικό σου σπίτι!



"Who run the world"? Girls! Το λέει και η Beyonce άλλωστε! Αν είσαι single και μένεις και μόνη σου τότε σίγουρα μπορείς να έχεις τις ανέσεις σου στο έπακρο μιας και το σπίτι είναι ολόδικό σου! Τα καλύτερα χρόνια που θα περάσεις στη ζωή σου είναι αυτά της επιλεκτικής μοναξιάς σου!

Ακολούθα ευλαβικά τις παρακάτω "εντολές" του living-alone και πες αντίο στην ακαταστασία, στις παλιές συνήθειες και το ανώριμο προφίλ που είχες! Έφτασε η ώρα της ανεξαρτησίας σου!

1)Κάνε τη κουζίνα σου λειτουργική
Μην αναλώνεσαι σε στοίβες πιάτων. Πάρε λίγα και καλά γιατί όσα πιο πολλά έχεις, τόσα πιο πολλά θα πλένεις!

2)Επένδυσε σε έναν ολόσωμο καθρέφτη
Μιας και ζεις μόνη σου δεν έχεις κανένα να σου πει για το πως είναι τα μαλλιά σου ή το φόρεμά σου από πίσω! Πώς θα το αντιμετωπίσεις; Πάρε έναν ολόσωμο καθρέφτη !

3)Πάντα να είσαι έτοιμη για επισκέψεις
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε επισκεφτεί ανά πάσα ώρα και στιγμή...:p

4)Διακόσμησε μέρη του σπιτιού με ζωντανούς οργανισμούς!
Βάλε όμορφα φυτά σε κομψές γλαστρούλες και πέρα από ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα θα έχεις και έναν ζωντανό οργανισμό μέσα στο σπίτι όταν θα νιώσεις πολύ μοναξιά!

5)Άσε πίσω σου τις παιδικές πινελιές
Πέτα τα πράγματα που θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια! Βάλε ζωηρές πινελιές όπως ταπετσαρίες αντί για αφίσες ή μαξιλάρια κεντητά αντί για παιδικές κουβέρτες!

6)Οργάνωση, οργάνωση και πάλι οργάνωση!
Όταν ζεις μόνη είσαι και η μόνη υπεύθυνη για την ακαταστασία. Κάποια στιγμή όσο και να το αφήσεις θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Κάν'το λοιπόν απ'την αρχή και ξεκίνα από την πολύτιμη νυτουλάπα σου!

7)Δημιούργησε ένα feeling χαλάρωσης!
Γιατί να πας σε σπα όταν διαθέτεις ένα ολόκληρο σπίτι για την πάρτη σου; Απλά γέμισε την μπανιέρα σου και χαλάρωσε απολαμβάνοντας τη μοναξιά σου!

8)Κάνε τους φιλοξενούμενους να νιώσουν σαν το σπίτι τους!
Όταν έχεις καλεσμένους κάνε τους να νιώσουν άνετα με το να τους παρέχεις 2-3 βασικά πραγματάκια όπως οδοντόβουρτσες, κρεμούλες. Θα το εκτιμήσουν !

Διάβασε εδώ και τα 10 φυτά που πρέπει να μπουν σπίτι σου (για να φτιάξουν τον αέρα και τη διάθεσή σου)