x-mas spirit με το ζόρι: Τέλεια αντικείμενα που φέρνουν τις γιορτές νωρίτερα

Το σπίτι και το γραφείο είναι τα ιδανικά μέρη για να φέρεις νωρίτερα τις γιορτές.
x-mas spirit με το ζόρι: Τέλεια αντικείμενα που φέρνουν τις γιορτές νωρίτερα



Αν η αντιμετώπισή σου στις φετινές γιορτές είναι κάπως σαν του Σκρουτζ στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, αρκούν μερικά πραγματάκια για να σου αλλάξουν τη διάθεση. Πολύχρωμα στολίδια, αυτοκόλλητα που λαμπιρίζουν, κόκκινα σεντόνια, κεριά, χουχουλιάρικα αξεσουάρ και φυσικά γιορτινά γλυκά σε βάζουν στο κλίμα με το ζόρι.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Το σπίτι και το γραφείο είναι τα ιδανικά μέρη για να φέρεις νωρίτερα τις γιορτές. Άφησε τον αρνητισμό κατά μέρος και σκέψου πόσο χαρούμενο θα γίνει το γραφείο σου αν κολλήσεις στον τοίχο αυτοκόλλητα αστεράκια και βάλεις μερικά γιορτινά διακοσμητικά, όπως ένα κερί με ωραίο άρωμα και ένα στολίδι που θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια. Αν μάλιστα έχεις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου μπορείτε να διαθέσετε όλοι χρήματα και να κάνετε online τις αγορές σας ή ακόμα καλύτερα να αποδράσετε μία ώρα από τη δουλειά και να διασκεδάσετε ψωνίζοντας.

Στο σπίτι οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. Από το μπάνιο και το σαλόνι μέχρι την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δεκάδες γιορτινά αντικείμενα που θυμίζουν το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Μην ξεχνάς όμως και τα δικά σου προσωπικά δώρα, όπως ζεστές κάλτσες για να χουχουλιάζεις στον καναπέ.