Κάνε το σπίτι σου Ροβανιέμι!

Χιονόμπαλες που κρέμονται από το ταβάνι, λαμπερά αστέρια, κλαδιά δέντρων γεμάτα glitter, μαλακές κουβέρτες και πετσέτες, γεμίζουν το σπίτι μας και διώχνουν κάθε αρνητική σκέψη.
Κάνε το σπίτι σου Ροβανιέμι!



Πολύ θα θέλαμε να περνούσαμε τις γιορτές στο χωριό του Άγιου Βασίλη, σε εκείνα τα κουκλίστικα σπιτάκια που βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα στις προσφορές των ταξιδιωτικών πρακτορείων. Επειδή όμως το Ροβανιέμι πέφτει λίγο μακριά, σκεφτήκαμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε ένα παραμυθένιο μέρος όπου θα μπορούσαν κάλλιστα να δουλεύουν ξωτικά.

Χιονόμπαλες που κρέμονται από το ταβάνι, λαμπερά αστέρια, κλαδιά δέντρων γεμάτα glitter, μαλακές κουβέρτες και πετσέτες, γεμίζουν το σπίτι μας και διώχνουν κάθε αρνητική σκέψη. Πώς μπορείς άλλωστε να γκρινιάζεις όταν ξυπνάς ανάμεσα σε φωτάκια και χρυσόσκονες!

Μην μείνεις μόνο στο σαλόνι, αφού τα στολίδια ταιριάζουν παντού. Κρέμασε φωτάκια στο υπνοδωμάτιο, άλλαξε τις απλές πετσέτες στο μπάνιο με πιο γιορτινές, πρόσθεσε λαμπερές μπάλες στην κουζίνα σου και διακόσμησε τις πόρτες με στεφάνια. Τέλος, γέμισε τα βάζα σου με φυσικό βαμβάκι και γκι και τοποθέτησε αλεξανδρινά στο περβάζι του παραθύρου.