Θαύμασε το διαμέρισμα 20 εκατομμυρίων που θα αγοράσει ο Robert Pattinson

Ο ηθοποιός βρήκε έναν ακριβό τρόπο για να ξεφύγει από τους παπαράτσι και να απολαμβάνει την ησυχία του.
Θαύμασε το διαμέρισμα 20 εκατομμυρίων που θα αγοράσει ο Robert Pattinson



Εσείς αν θέλατε να ξεφύγετε από τους παπαράτσι ποιον τρόπο θα βρίσκατε για να τον πετύχετε; Βρείτε τι θα κάνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον, πρωταγωνιστής του Twilight.

Μετά την αγορά ενός ιστορικού σπιτιού στο Vinegar Hill, προάστιο της Νέας Υόρκης, ο σταρ του Twilight και του Cosmopolis, αποφάσισε να αφήσει το επίπεδο του εδάφους και να στρέψει το βλέμμα του πιο ψηλά. Έτσι, άρχισε να κοιτάει ένα ιδιαίτερα πολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν. Το υπέροχο ρετιρέ έχει τρεις κρεβατοκάμαρες και δυο βεράντες, μία για φαγητό και μία για χαλάρωση.

Η μάστερ κρεβατοκάμαρα είναι φοβερά εντυπωσιακή, αφού έχει δύο χώρους για την γκαρνταρόμπα του, ένα μπάνιο με πλακάκια που φωτίζονται με LED και ένα ψηλοτάβανο μικρό σαλόνι με εντυπωσιακή θέα. Τα άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα του ρετιρέ είναι τα πατώματα από Βραζιλιάνικο teak, ένα γυάλινο πάτωμα που ανοίγει με το πάτωμα ενός κουμπιού για να προσφέρει πρόσβαση στην κρεβατοκάμαρα από κάτω και θέα που έχει ενισχυθεί με μεγάλες τζαμαρίες και γυάλινα παραπετάσματα στα μπαλκόνια.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.