8 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στη λίστα γάμου σας

Για να μην βρεθείτεμε πέντε καφετιέρες.
8 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στη λίστα γάμου σας



Είτε το έχετε βάλει σκοπό να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας είτε απλά θέλετε να μάθετε ποια είναι τα κουζινικά αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στη λίστα γάμου σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας τα πούμε.

Ένα σετ για το μπαρ και μία σαμπανιέρα 

Ένα σέικερ, ένας μετρητής για τις μερίδες και μια σαμπανιέρα είναι απαραίτητα για όσους από εσάς είστε η ψυχή των πάρτι και σας αρέσει να φτιάχνετε εντυπωσιακά κοκτέιλ για εσάς και τους φίλους σας.

Ένα μικρό φουρνάκι 

Αν σας το επιτρέπει ο χώρος σας (έχετε δηλαδή μια αρκετά μεγάλη κουζίνα), τότε ένα φουρνάκι είναι ιδανικό όταν θέλετε να μαγειρεύετε για λίγο κόσμο. Έχοντας κάτι τέτοιο δε θα χρειάζεται να ανάβετε ολόκληρο φούρνο προκειμένου να μαγειρεύετε για 2-4 άτομα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταναλώνετε και λιγότερο ρεύμα.

Μίξερ 

Το γνωστό σε όλους μας μούλτι θα σας λύσει τα χέρια. Ξεχάστε το ψιλοκόψιμο των λαχανικών και των φρούτων σας με το μαχαίρι και ρίξτε τα όλα μέσα στο μούλτι για ομοιόμορφο κόψιμο. Αυτό θα σας βοηθήσει να αφιερώνετε και λιγότερο χρόνο στο μαγείρεμα.

Θερμόμετρο τροφίμων 

Μπορεί να μην σας ακούγεται πολύ σημαντικό - ίσως και να μην είναι αν δεν έχετε σκοπό να περνάτε ούτε έξω από την κουζίνα σας - αλλά για όσους θέλουν να εξελιχθούν στη μαγειρική, ένα θερμόμετρο είναι απαραίτητο. Το θερμόμετρο χρειάζεται για να μην παραψήσετε ποτέ το κρέας σας.

Γυάλινα τάπερ ιδανικά και για ψήσιμο 

Υπάρχουν γυάλινα τάπερ μέσα στα οποία μπορείτε και να ψήσετε το φαγητό σας καθώς δεν σπάνε αλλά και να το διατηρήσετε εκεί μετά το ψήσιμο. Όταν έρθει η ώρα να το ξαναζεστάνετε μπορείτε απλά να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να λερώσετε κάποιο άλλο πιάτο.

 

Συνεχίστε στο www.spirossoulis.com - the home issue για να βρείτε όλα όσα αφορούν το σπίτι, τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική.