Πώς θα ήταν το σπίτι σου αν ήσουν διάσημη; Μπες στο διαμέρισμα της Kirsten Dunst στο Σόχο

To εντυπωσιακό πολυτελές διαμέρισμα της Kirsten Dunst είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και ψάχνει ενοικιαστή!
Πώς θα ήταν το σπίτι σου αν ήσουν διάσημη; Μπες στο διαμέρισμα της Kirsten Dunst στο Σόχο



Το οροφοδιαμέρισμα της διάσημης ηθοποιού στεγάζεται στον τελευταίο όροφο ενός προπολεμικού κτιρίου, στο SoHo της Νέας Υόρκης, στη συμβολή των οδών Canal και Washington, που η ηθοποιός αγόρασε για 3,09 εκατομμύρια δολάρια.

Με τη σχέση της με τον Garrett Hedlund να παίρνει πιο σοβαρή τροπή, η Dunst αποφάσισε να εγκατελείψει την εργένικη φωλιά της και να βάλει ενοικιαστήριο στο εντυπωσιακό διαμέρισμά της. Ο χώρος έχει έκταση 205 τ.μ. και διαθέτει ένα μάστερ υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια, κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι, ενώ έχει εντυπωσιακή θέα προς τον ποταμό Χάντσον.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός ανακαίνισε το οροφοδιαμέρισμα με βάση το ιδιαίτερο προσωπικό της στιλ και γούστο, δίνοντάς του νέα πνοή.

Ο χώρος, πλέον, χαρακτηρίζεται από ψηλά ταβάνια, ξύλινα πατώματα, τοίχους από τούβλο, μεγάλα παράθυρα. Παράλληλα, οι vintage και ρουστίκ διακοσμητικές λεπτομέρειες έχουν περίοπτη θέση σε αυτόν. Όσο για το πόσο πάει το ενοίκιο; Το διαμέρισμα ενοικιάζεται επιπλωμένο για $12.500 το μήνα.

 

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com - the home issue