Καμία σχέση με το Girls! Μπες στο πατρικό σπίτι της Lena Dunham και δες πώς μεγάλωσε

Το πατρικό σπίτι της Lena Dunham έχει μία γοητευτική πολυτέλεια και εκπέμπει μία γλυκιά ζεστασιά.
Καμία σχέση με το Girls! Μπες στο πατρικό σπίτι της Lena Dunham και δες πώς μεγάλωσε



Το πατρικό σπίτι της Lena Dunham είναι ένα πολύ γούρικο σπίτι καθώς από εκεί ξεκίνησε η καριέρα της.

Η Lena Dunham μένει μόνη της εδώ και αρκετά χρόνια. Μετά το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σειράς Girls, μετακόμισε σε ένα σπίτι στο Μπρούκλιν αξίας 500.000 δολαρίων, ενώ πριν λίγες μέρες μετακόμισε σε μια βίλα αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο πατρικό της σπίτι, όμως, φαίνεται πως ξεκίνησαν όλα καθώς εκεί γυρίστηκε η ταινία "Tiny Furniture" που διακρίθηκε σε πολλά φεστιβάλ και της έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει την πετυχημένη σειρά "Girls".
Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως το μαύρο δεν συνδυάζεται με το καφέ, αλλά στο σαλόνι της Dunham οι συνδυασμοί των χρωμάτων έχουν δέσει τέλεια. Γενικά, το μαύρο, το καφέ και το λευκό συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους αρκεί να μην παρεμβαίνουν άλλα χρώματα για να διατηρείται η ισορροπία στο χώρο.

Το πατρικό της ηθοποιού αυτή τη στιγμή πωλείται 6,25 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για ένα πολυτελές κτίριο με άνετους και φωτεινούς χώρους. Όλοι οι όροφοι έχουν συνολική έκταση 3.600 τ.μ. και περιλαμβάνουν στον έναν όροφο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 υπνοδωμάτια, ενώ οι υπόλοιποι όροφοι φιλοξενούσαν τα στούντιο των γονιών της Dunham.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι ενιαία με το καθιστικό. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα που δίνει φωτεινότητα και μεγαλώνει τον χώρο. Ο λευκός καναπές συνδυάζεται με μαξιλάρια διαφορετικών αποχρώσεων, κάτι που προτιμούν πολλοί διακοσμητές τελευταία. Τα φωτιστικά είναι μεγάλες σφαιρικές μπάλες που δίνουν πιο μοντέρνο χαρακτήρα στο σπίτι.
Στην κουζίνα επικρατεί το λευκό χρώμα αλλά βάφοντας κάποιο κομμάτι του τοίχου φιστικί, ο χώρος αμέσως ζωντανεύει και φαίνεται πιο φιλόξενος.

Οι μίνιμαλ διακοσμημένοι χώροι θέλουν προσοχή για να μην φανούν φτωχικοί. Επενδύστε σε ιδιαίτερα κομμάτια που θα γεμίσουν το χώρο απλά και μόνο χάρη στην πολυτελή αύρα που εκπέμπουν. Το διαμέρισμα που έμενε η οικογένεια έχει μόνο 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Στο υπνοδωμάτιο της ηθοποιού η διακόσμηση είναι πολύ μίνιμαλ και έχει απλά τα απαραίτητα: ένα κρεβάτι, μια βιβλιοθήκη κι έναν καναπέ.

Το σπίτι διαθέτει πολλούς επιπλέον χώρους όπου οι γονείς της Lena Dunham διατηρούσαν τα εργαστήριά τους καθώς και οι δύο είναι καλλιτέχνες.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue