Δες πόσα πλήρωσε η Taylor Swift για αυτά τα δύο διαμερίσματα. Δεν θα το πιστεύεις!

Και γιατί να μην πληρώσει το κορίτσι αν τα χρειάζεται;
Δες πόσα πλήρωσε η Taylor Swift για αυτά τα δύο διαμερίσματα. Δεν θα το πιστεύεις!



Μιλάμε για το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο επένδυσε η δημοφιλής τραγουδίστρια προκειμένου να αποκτήσει άλλα δύο διαμερίσματα. 

Πέρα από αυτά τα διαμερίσματα η Swift έχει ένα σπίτι στο Beverly Hills και ένα πολύ μεγάλο διαμέρισμα στο Nashville του Tennessee (απ' όπου είναι και η καταγωγή της). Τέλος, την περασμένη χρονιά απέκτησε και μία έπαυλη 17,75 εκατομμυρίων δολαρίων στη γειτονιά Watch Hill, στο Rhode Island.Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην Tribeca όπου μένουν και πολλοί άλλοι celebrities, όπως είναι ο Jay Z και η Beyonce, η Gwyneth Paltrow και η Bethenny Frankel ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 24χρονη Swift τα αγόρασε από τον σκηνοθέτη του Άρχοντα των Δακτυλιδιών, Peter Jackson.

Το ένα από τα δύο διαμερίσματα είναι πολύ μεγάλο. Έχει 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 1 wc και συνολική έκταση 545 τ.μ. Το δεύτερο είναι λίγο πιο μικρό και έχει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 wc και 226 τ.μ. έκταση.

Και τα δύο διαμερίσματα έχουν ξύλινα πατώματα, εμφανή δοκάρια στο ταβάνι και διάφορες άλλες λεπτομέρειες με ξύλο, κάτι που τα κάνει να φαίνονται πιο «σπιτικά». Πέρα από τους βασικούς χώρους, το σπίτι (τα δύο διαμερίσματα επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς βρίσκονται στον ίδιο όροφο) διαθέτει μία τεράστια ντουλάπα-δωμάτιο ενώ η master κρεβατοκάμαρα με το τζάκι είναι ένας πολύ ζεστός χώρος όπου μπορεί να χαλαρώνει η τραγουδίστρια μετά από μία κουραστική συναυλία.

Πρόκειται για ένα αρκετά ζεστό σπίτι (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει!) μιας και το ξύλο που υπάρχει παντού μας κάνει να θέλουμε να αρχίσουμε να κάνουμε πατινάζ με τις κάλτσες πάνω στα ξύλινα πατώματα. Το χρώμα που επικρατεί στον χώρο είναι το κεραμιδί το οποίο δεν υπάρχει μόνο στα έπιπλα και τα χαλιά αλλά και στους τοίχους του. Με λίγα λόγια, μπορούμε να πούμε πως συγχαίρουμε την Swift για την αγορά της.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue