Πως να κάνεις ένα λευκό δωμάτιο συναρπαστικό

5 τρόποι για να το κάνεις συναρπαστικό!
Πως να κάνεις ένα λευκό δωμάτιο συναρπαστικό



To λευκό είναι η βάση του μινιμάλ και μια πολύ καλή βάση για άλλους χρωματικούς πειραματισμούς. Ταυτόχρονα, όμως, ένα λευκό δωμάτιο μπορεί να γίνει βαρετό πολύ εύκολα. Ορίστε πως θα το κάνεις συναρπαστικό.

Λευκό με γκρι 
Ο συνδυασμός του λευκού με το γκρι δίνει ένα σοφιστικέ τόνο στο δωμάτιο. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις  το λευκό σου δωμάτιο με πινελιές μπλε και θαλασσί για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Βάλε στο παιχνίδι την υφή 
Το λευκό μπορεί να ρίχνει ένα δωμάτιο χρωματικά αλλά με το συνδυασμό διαφορετικών υφών και υφασμάτων μπορείς να δημιουργήσεις το πιο κουλ δωμάτιο που έχεις  φανταστεί. Πρόσθεσε λεπτομέρειες από μαλλί ή από γούνα, βάλε κάποια δερμάτινα αντικείμενα και παίξε με τις υφές.

Μεταλλικές λεπτομέρειες

Το λευκό συνδυάζεται τέλεια με μεταλλικά αντικείμενα που του δίνουν μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική. Άλλωστε, είναι και της μόδας φέτος. 

Προσπάθησε  να μην το παρακάνεις προσθέτοντας πολλά στοιχεία με χρυσό ή ασημί. Μερικές μικρές λεπτομέρειες όπως λίγα διακοσμητικά αρκούν για να δώσουν στιλ σε όλο τον χώρο. Αν το κρεβάτι σου είναι σιδερένιο, τότε θα του ταιριάξουν τέλεια  λευκά σεντόνια, παπλώματα και μαξιλάρια. Δοκίμασέ το και θα δείς πόσο θα εντυπωσιαστείς από το αποτέλεσμα.

Βάλε (λίγο) χρώμα 
Το ότι θέλεις ένα κατάλευκο δωμάτιο δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βάλεις μερικές μικρές πινελιές χρώματος. Δε χρειάζεται να βάλεις  πολλά χρωματιστά διακοσμητικά. Ένα κίτρινο βάζο ή μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα θα φωτίσουν αμέσως τον χώρο.

Λειτούργησε με σχέδιο
Βάλτε στο κάτασπρα στρωμένο κρεβάτι σας δυο λευκά μαξιλαράκια με σχέδιο σε άλλη απόχρωση. Θα εκπλαγείς από το πώς θα μεταμορφωθεί αμέσως ο χώρος. Επέλεξε κάποιο σχέδιο που σου αρέσει και άλλαξέ το όποτε το βαρεθείς.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue