Ανακάλυψε την Hipster διακόσμηση και ανανέωσε τον χώρο σου!

Δώσε μια ένεση φρεσκάδας στο σπίτι σου!
 Ανακάλυψε την Hipster διακόσμηση και ανανέωσε τον χώρο σου!



Άντλησε έμπνευση από τους πιο cool τύπους της πόλης και δώσε μια άλλη πνοή φρεσκάδας στο σπίτι σου μεταφέροντας την άνεση και το ξεχωριστό στυλ των hipster στο χώρο σου!
Σίγουρα τους έχεις πετύχει στο δρόμο: ντύνονται πολύ ξεχωριστά και κομψά και θεωρούνται πρωτοπόροι της τέχνης και του στιλ. Μπορεί εσύ να μη θέλεις να αντιγράψεις το fashion look τους, αλλά αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις  το χώρο σου να φαίνεται πιο φρέσκος και νεανικός, δεν έχεις  παρά να ακολουθήσεις  τις παρακάτω συμβουλές που αντλούν έμπνευση από το μοναδικό στυλ των hipster.

Μουστάκια και Oversized Γυαλιά 
Όχι, δεν σου προτείνουμε  να τα αποκτήσεις, αλλά να καλύψεις τους τοίχους σου με ταπετσαρίες που απεικονίζουν τα δύο πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία του look των hipster. Δεν θέλεις να κάνεις κάτι τόσο επεμβατικό; Διακόσμησε τον καναπέ σου με ριχτάρια ή μαξιλάρια με υφάσματα που φιλοξενούν πάνω τους αυτά τα σχέδια. Άλλη μία καλή ιδέα είναι να κρεμάσεις  φωτιστικά ή κάδρα σε σχήμα γυαλιών.

Faux Ταρίχευση 
Οι ψεύτικες κεφαλές και τα κέρατα ζώων αποτελούν σύμβολα συνώνυμα με το στιλ των hipster. Χρησιμοποιήσε κεφαλές φτιαγμένες από παπιέ μασέ, που δίνουν την ψευδαίσθηση ταρίχευσης, για να στολίσεις  τους τοίχους του καθιστικού ή της τραπεζαρίας σας. Για να δώσεις  μία έξτρα hipster πινελιά, κρέμασε μίνι-γυαλιά ή μουστάκια από τα κέρατα του ζώου.

Ρετρό έπιπλα 
Οι hipster είναι γνωστοί για τη λατρεία που τρέφουν για το vintage στυλ των δεκαετιών του 1950, 1960 και 1970.  Για να δώσεις στο  χώρο σου αυτή τη νοσταλγική αίσθηση, ψάξε για έπιπλα με απλές γραμμές, φτιαγμένα από ξύλο τικ και ταπετσαρίες σε έντονα χρώματα. Ενίσχυσε  το ρετρό ύφος του χώρου διακοσμώντας τον με παλιά πικάπ και τηλεοράσεις.

Αίσθηση Ατημέλητου
 Η αίσθηση του ατημέλητου αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του στυλ των hipster. Μεταφέρεις αυτή την αίσθηση χαλαρότητας σκορπίζοντας παλιά βιβλία σε διάφορα σημεία του σπιτιού, τοποθετώντας τα σε στοίβες στο πάτωμα ή πετώντας απλά τα μαξιλάρια ή τα ριχτάρια πάνω στο καναπέ. Για καλύτερο αποτέλεσμα, προσπάθησε να συνδυάσεις διαφορετικά χρώματα, υφάσματα και υλικά σε διαφορετικά μεγέθη.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue