Σου προτείνουμε 6 μοναδικά coffee tables για το σαλόνι σου!

Ένα τραπέζι στο σαλόνι μπορεί να στηρίξει μόνο του το στιλ ενός ολόκληρου του χώρου.
Σου προτείνουμε 6 μοναδικά coffee tables για το σαλόνι σου!



 Αν επιλέξεις έξυπνα ένα ιδιαίτερο coffee table μπορείς να πάρεις έμπνευση  και να διακοσμήσεις τον υπόλοιπο χώρο στηριζόμενη σε αυτό.

Τα παρακάτω coffee tables δεν είναι σαν τα κλασικά βαρετά τραπέζια, αλλά όλα κάνουν μια σχεδιαστική δήλωση που θα ενισχύσει το στιλ του σαλονιού σου.

Γυαλί με ξύλο
Το συγκεκριμένο τραπέζι συνδυάζει το ξύλο με το γυαλί δημιουργώντας υπέροχους χρωματισμούς. Αν έχεις επιλέξει ένα μονόχρωμο σαλόνι τότε αυτό το τραπεζάκι και ένας πίνακας αρκούν για να δώσεις ζωντάνια στον χώρο σου.

Επιστροφή στη φύση
Αν είσαι φαν των λουλουδιών και της φύσης τότε αυτό το τραπέζι θα σε ενθουσιάσει, αν και έχεις μια ένσταση για το πού θα το βάλεις. Αυτού του είδους τα τραπέζια ταιριάζουν καλύτερα σε κήπους ή μπαλκόνια.

Ζιγκ ζαγκ
Αυτά τα τραπέζια έχουν γίνει μόδα τελευταία και οι περισσότεροι διακοσμητές σπιτιών τα συστήνουν σε περίπτωση που έχεις παιδιά στο σπίτι και θέλεις να έχεις μία πιο παιχνιδιάρικη διακόσμηση.

Συνδυασμός υλικών
Aυτό το τραπέζι συνδυάζει τα βασικά υλικά μιας πετυχημένης διακόσμησης: ξύλο, γυαλί, μέταλλο και μάρμαρο.

Έμφαση στο zen
Άλλο ένα όμορφο τραπέζι για κήπο ή μπαλκόνι είναι αυτό που έχει το σχήμα και τη μορφή βότσαλου. Μπορείς αν θέλεις να βάλεις 2-3 τέτοια τραπεζάκια στην αυλή σου και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Έμφαση στο λευκό
Αν έχεις διακοσμήσει το σπίτι σου με βάση το λευκό χρώμα τότε αυτό το τραπεζάκι είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Ταιριάζει με το λευκό του σαλονιού αλλά μπορείς να του προσθέσεις πέτρες και κεριά για να δώσεις  ζεστασιά στον χώρο

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue