Μεταμόρφωσε το μπαλκόνι σου σε σαλόνι

Ξέχνα τον καναπέ. Τώρα θα απολαμβάνεις το κρασάκι σου έξω από την μπαλκονόπορτα.
Μεταμόρφωσε το μπαλκόνι σου σε σαλόνι



Όλο παραπονιέσαι ότι το μπαλκόνι σου είναι τόσο μικρό που δεν μπορείς να κάτσεις έξω. Κι όμως αν πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, δεν θα έχει καμία σημασία το μέγεθος του. Αντιθέτως δεν θα χορταίνεις τον νέο αναπαυτικό χώρο που θα έχεις δημιουργήσει.

Κρέμασε την αιώρα σου, στρώσε κάτω ριχτάρι και τοποθέτησε πάνω του μαξιλάρια. Αν θες πρόσθεσε και λευκές, αεράτες κουρτίνες.

Βάλε ένα μικρό καναπεδάκι σε σχήμα Γ και δίπλα μία ραφιέρα με γλαστράκια.

Αν βέβαια, δεν έχεις χρήματα να διαθέσεις για μία τέτοια αγορά ή δεν βρίσκεις τις κατάλληλες διαστάσεις, μην απογοητεύεσαι. Τοποθέτησε σε τελάρα ένα χοντρό ριχτάρι, μαξιλάρια και έτοιμο το καναπεδάκι σου!

Τι άλλο λείπει όμως από το μπαλκόνι σου για να μοιάζει με σαλόνι; Μήπως ένα χαλί ή μία μοκέτα; Ή έστω μία κουρελού;  Κανένα πρόβλημα. Ανέβα στο πατάρι, επίλεξε και στρώσε το.

Πολλά φυτά. Έχεις ήδη αρκετά, βάλε κι άλλα. Φτιάξε τη ζούγκλα σου , για να μη σε βλέπουν και οι γείτονες.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σου άρεσε αρκετά, τώρα θα πιάσουμε σίγουρα το γούστο σου. Είχες φανταστεί ποτέ πόσο cozy θα γινόταν το μπαλκόνι σου αν δεν υπήρχαν καρέκλες και τραπέζια, αλλά μόνο ένα στρώμα με μαξιλάρες; Ξαπλωμένη έξω; Ε ναι!

Δώσε χρώμα. Πάρε δύο- τρία σπρέι και βάψε τις γλάστρες, το τραπέζι, τις καρέκλες. Κρέμα και φωτάκια στα κάγκελα. όχι, δεν θυμίζουν Χριστούγεννα.

 

Πηγή φωτογραφιών: www.apartmenttherapy.com / Marie Claire Maison