Στόλισε το σπίτι σου για την Άνοιξη και άλλαξε διάθεση

Απλές διακοσμητικές πινελιές που θα σε ανανεώσουν στο πι και φι!
Στόλισε το σπίτι σου για την Άνοιξη και άλλαξε διάθεση



Εδώ που τα λέμε ένα τέτοιο θέμα είναι λίγο αντιφατικό. Κανονικά θα έπρεπε να λέμε "καλό χειμώνα" με τέτοιο καιρό! Όμως αυτό το σκηνικό καιρού  δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα (θέλουμε να πιστεύουμε) οπότε ας κάνουμε κάποιες κινήσεις που θα ανανεώσουν την διάθεσή μας και θα διώξουν το κρύο!

1ο Βήμα
Βγάζεις τα χαλιά από κάθε δωμάτιο και καλύμματα από τους καναπέδες. Ανοίγεις τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας και ξεκινάς γενικό καθάρισμα! 

2ο Βήμα
Αλλάζεις κουρτίνες. Κατεβάζεις τις παλιές και βάζεις άλλες με πιο ζωντανά-ζωηρά  χρώματα.

3ο Βήμα
Αγοράζεις λουλούδια από κάποιο ανθοπωλείο ή ακόμα καλύτερα αν έχεις κήπο κόψε κάποια λουλούδια και βάλε τα σε βάζα διασκορπισμένα μέσα στο σπίτι έτσι ώστε να κυριαρχήσει σε όλο το σπίτι αυτή η θεσπέσια μυρωδιά και να φέρεις την πολυπόθητη Άνοιξη στο σπίτι σου!

4ο Βήμα
Κατέβασε δειλά δειλά τα πιο ελαφριά ρούχα σου από την ντουλάπα και ανέβασε πουλόβερ και χοντρά ρούχα. Επίσης μπορείς να βγάλεις τα παπλώματα και να αφήσεις απλά κάποιες κουβέρτες.

5ο Βήμα
Πρόσθεσε λίγο χρώμα στους χώρους σου! Βάλε χρωματιστά μαξιλάρια και καλύμματα στο καναπέ, καλαθάκια σε διάφορα φωτεινά χρώματα.

6ο Βήμα
Άλλαξε θέση στα έπιπλα έτσι για μία αλλαγή. Άνοιξε το χώρο σου, δεν χρειάζεται να είναι χουχουλιάρικος όπως πριν (χειμώνα)!

7ο Βήμα
Αν σου φτιάχνει τη διάθεση άλλαξε ακόμα και τις φωτογραφίες. Δηλαδή αν μέσα στο σπίτι σου κυριαρχούν φωτογραφίες χειμωνιάτικες τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις αντικαταστήσεις με καλοκαιρινές (από διακοπές).

Δες όλα αυτά που θα κάνεις φέτος την άνοιξη!