Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κάτω από τη θάλασσα

Για διαμονή μέσα στο απέραντο γαλάζιο
Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κάτω από τη θάλασσα



Γιατί να πηγαίνεις απλά στη θάλασσα για να κολυμπήσεις, ενώ μπορείς να μείνεις σε αυτή; Στα παραμυθένια αυτά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας, θα νιώσεις σαν πραγματική γοργόνα ανάμεσα στα ψάρια και στα κοράλια του βυθού.

 

Ocean Suites at Sentosa, Singapore

Το ξενοδοχείο αυτό αποτελείται απο 11 δυόροφες, πολυτελείς σουίτες. Το ένα πάτωμα βρίσκεται πάνω από το νερό και το άλλο υποθαλάσσια. Στον πάνω όροφο θα βρεις μεγάλους εξωτερικούς χώρους, αυλές  και Jacuzzis, ενώ στον κάτω όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Οι γυάλινοι τοίχοι σου δίνουν τη εντύπωση ότι ζεις πραγματικά μέσα στο βυθό, οπότε αν δεν μπορείς το βράδυ να κοιμηθείς, ξέχνα τα πρόβατα και μέτρα ψάρια. Ο προσωπικός σου μπάτλερ θα είναι στη διάθεσή σου αν πεινάσεις ή διψάσεις, ενώ εσύ χαζεύεις τον βυθό.

 

Anantara Kihavah Villas, Baa Atoll, Maldives

Οι πολυτελείς βίλες του ξενοδοχείου Anantara Kihavah βρίσκονται πάνω από το νερό. Το κρεβάτι σου όμως θα βρίσκεται μέσα στη θάλσσα. Θα δειπνήσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,3 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας,  περιτριγυρισμένη από το βυθό, αφού οι τοίχοι του είναι από γυαλί. Απόλαυσε τη θέα πίνοντας κρασί που θα επιλέξεις από την παγκοσμίως πρώτη υποθαλάσσια κάβα.

 

Atlantis, The Palm, Dubai

Για πελάτες που αντέχει η τσέπη τους, οι υπερπολυτελείς, υποθαλάσσιες σουίτες του Atlantis έχουν θέα στο Ambassador Lagoon. Αν θέλεις, μπορέις να κάνεις μπάνιο με τα ψάρια στο υποθαλάσσιο μπάνιο σου που είναι φτιαγμένο από πραγματικό χρυσό.

 

Huvafen Fushi, North Male Atoll, Maldives

Το ιδιωτικό νησί του Huvafen Fushi είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια. Παρόλο που τα δωμάτια βρίσκονται πάνω από το νερό, το ξενοδοχείο αυτό έχει την πρωτοκαθεδρία στο υποθαλάσσιο spa. Τι θα έλεγες για ένα μασαζ με θέα το βυθό;

 

The Manta Resort, Pemba, Zanzibar

Η Αφρική φημίζεται για τα σαφάρι της. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν να κάνεις ένα υποθαλάσσιο σαφάρι ανάμεσα στο ζωικό βασίλειο του βυθού και τους κοραλλογενείς υφάλους όντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου; Η σουίτα αποτελείται από 3 πατώματα και βρίσκεται στη μέση της θάλασσας.. Στο πρώτο, που είναι υποθαλάσσιο, βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα, 4 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

 

Lovers Deep, Caribbean

Για το τέλος σου αφήσαμε το καλύτερο και πιο ακριβό! Αφορά μόνο ζευγάρια, αφού το Lovers Deep είναι για δύο. Με το που φτάσεις σε υποδέχονται με σαμπάνια που θα απολαύσεις ακούγοντας Barry White. Ζήσε τη ρομαντική αυτή εμπειρία στην Καραϊβική, αν η σχέση σου είναι κάποιος μεγιστάνας, καθώς η διαμονή στο ξενοδοχείο αυτό κοστίζει 136.000$.

Αν κάνεις αυτά τα ταξίδια θα σου αλλάξει η ζωή!