Ταξίδι στις Η.Π.Α; Αυτά είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς!

Πριν μπεις στο αεροπλάνο, διάβασε αυτό το άρθρο!
Ταξίδι στις Η.Π.Α;  Αυτά είναι τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείς!



Ήρθε επιτέλους η ώρα να πραγματοποιήσεις το ταξίδι που τόσο καιρό ήθελες στις Η.Π.Α.! Πριν μπεις στο αεροπλάνο, διάβασε αυτό το άρθρο, γιατί εδώ θα δεις τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς!

Σιάτλ

Θα βρεθείς σε ένα σκηνικό με χιονισμένες βουνοκορφές και με πλούσια, καταπράσινα δάση. Το Σιάτλ είναι ένας πανέμορφος, επίγειος παράδεισος! Είναι γεμάτο από ενδιαφέροντα και παράξενα μνημεία κι αυτό το κάνει μοναδικό! Το κέντρο της πόλης φιλοξενεί  όλο τον αρχιτεκτονικό πλούτο της πόλης. Θα βρεις πολύ funky εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν εκτός από καλό φαγητό, υπέροχη θέα! Εκεί υπάρχει και η εταιρία Boeing Air, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά πως κατασκευάζονται και πως συναρμολογούνται τα Boeing.

Χονολουλού

Θα βρεθείς ανάμεσα στα πράσινα νερά του Ειρηνικού, σε ένα πανέμορφο μέρος που περικλείεται από τεράστιους κι εντυπωσιακούς ουρανοξύστες. Θα περπατήσεις στους γεμάτους από κόσμο δρόμους και θα πιεις καφέ στο πολυσύχναστο λιμάνι. Η Χονολουλού είναι γεμάτη εξωτικές, αμμώδεις παραλίες, και αδρανή ηφαίστεια. Η ζέστη είναι ανυπόφορη, αλλά μπορείς να δροσιστείς κάνοντας θαλάσσια σπορ και κολυμπώντας στις υπέροχες παραλίες της. Θα δοκιμάσεις την εκλεκτή κουζίνα της Χαβάης, η οποία θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μπορείς επίσης να επισκεφθείς ένα από τα πολλά μουσεία που έχει, αν επιθυμείς να μάθεις κάτι παραπάνω για την ιστορία και τον πολιτισμό της.

Ορλάντο

Εδώ θα διασκεδάσεις, γιατί το Ορλάντο έχει πολλά λούνα παρκ! Είναι καταπληκτικός προορισμός αν ταξιδεύεις με παιδιά, γιατί προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων. Ενυδρεία, αίθουσες σινεμά, και πολλά πάρκα που τα παιδιά μπορούν να παίξουν. Το πάρκο της Walt Disney των Universal Studios, θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους! Ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους αγαπημένους ήρωες της Walt Disney και να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη! Μην παραλείψεις να δεις το εντυπωσιακό ενυδρείο SeaWorld. Μετά από όλα αυτά μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να γνωρίσεις την νυχτερινή ζωή της πόλης που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!

Ουάσινγκτον

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Εδώ φιλοξενείται όλη η ιστορική κληρονομιά των Ηνωμένων Πολιτειών, γι’ αυτό αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις για την αμερικάνικη ιστορία και κουλτούρα, μια επίσκεψη επιβάλλεται!  Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης είναι αναμφισβήτητα το National Mall, στο οποίο υπάρχει ο Λευκός Οίκος, το Καπιτώλιο, το μνημείο του Lincoln και το μνημείο του Washington.

Λος Άντζελες

Και ποιος δεν θέλει να επισκεφθεί το LA και να γνωρίσει από κοντά κάποιους από τους αστέρες του σινεμά! Θα δεις θεατρικές παραστάσεις, θα επισκεφθείς αίθουσες συναυλιών, μουσεία τέχνης και κινηματογραφικά στούντιο. Και είναι πολύ πιθανό να δειπνήσεις δίπλα σε έναν από τους αγαπημένους σου σταρ.

Σικάγο

Μία από τις τρεις μεγαλύτερες  πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, που φιλοξενεί εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και τη Λίμνη του Μίσιγκαν. Η κουζίνα του είναι μοναδική! Να δοκιμάσεις hot dog και πίτσα ενώ απολαμβάνεις τη βόλτα σου στους γεμάτους δρόμους, ακούγοντας μουσική και παρατηρώντας την τέχνη του δρόμου.Το βράδυ θα διασκεδάσεις στα τρομερά night club της πόλης και θα περάσεις υπέροχα!

Λας Βέγκας

Αν είσαι με το αγόρι σου, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να περάσεις υπέροχα! Να επισκεφθείς το μουσείο της Madame Tussaud και τα καζίνο της πόλης.