Σε ποια πόλη να ζήσεις για να μείνεις για πάντα νέα!

Οι 7 καλύτερες πόλεις για δέρμα, μαλλιά και σώμα!
Σε ποια πόλη να ζήσεις για να μείνεις για πάντα νέα!



Το λες και τρελό να επιλέξεις ένα μέρος να μείνεις σύμφωνα με τον τύπο δέρματος ή μαλλιών σου, σωστά; Για μια γυναίκα που θέλει να είναι πάντα όμορφη, περιποιημένη και νέα φυσικά και δεν είναι! Δεν θα διστάσει ακόμα και στην άκρη του κόσμου να πάει.

Και μην νομίζεις ότι μια τέτοια σκέψη στο μυαλό των γυναικών είναι υπερβολική ή παράλογη!

Αν μια τέτοια σκέψη σου μπορεί κάποια στιγμή να στη δώσει και να θέλεις να την κάνεις πράξη τότε σου προτείνουμε τις 7 καλύτερες πόλεις για δέρμα, μαλλιά και σώμα!

1. Αν είσαι επιρρεπής στο κάψιμο από τον ήλιο: Seattle
Αν ο UV δείχτης κυμαίνεται από το 1 μέχρι το 11 για να μετρήσει την ηλιακή ακτινοβολία, στο Seattle βρίσκεται στην κλίμακα 2! Μπορεί να σου φαίνεται καταθλιπτικό...αλλά σκέψου πόσο καλό κάνει στην επιδερμίδα σου αυτός ο καιρός και πόσο νέα θα φαίνεσαι εκεί πέρα! Attractive!

2. Αν έχεις ευαίσθητο δέρμα και βγάζεις σπυράκια non stop: Phoenix
Η υγρασία το απόγευμα σε αυτή τη πόλη είναι στο 23% (σε σύγκριση με τη Νέα Υόρκη που είναι στο 54% και στο Los Angeles που είναι στο 64%). Αν μείνεις έστω και για 3 ημέρες εκεί θα διαπιστώσεις πως το δέρμα σου θα ηρεμήσει και θα σταματήσεις να βγάζεις σπυράκια. 

3. Aν αγχώνεσαι για τις ρυτίδες: Ηοnolulu
Aυτή η Hawaiian πρωτεύουσα έχει τα πιο χαμηλά ποσοστά μόλυνσης και ρύπανσης. Που αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν καταστρέφεται το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας σου και το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του! +++ Όλη αυτή η ανεμελιά που νιώθεις στην παραλία πίνοντας χυμό ανανά, δεν σε κάνει να νιώθεις πιο νέα;

4. Αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν: Denver
Οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές. Η υγρασία του κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα και όλα αυτά βοηθούν τα μαλλιά σου να παραμείνουν normal και δεν θα φριζάρουν.

5. Αν υποφέρεις από άσθμα: Βοise
Όσοι υποφέρουν από άσθμα αυτή την πόλη θα τη θεωρήσουν σπίτι τους! Έχει τον πιο ιδανικό και καλά ποιοτικό καιρό! 

6. Αν υποφέρεις από αρθριτικά: Υuma
O άφθονος ήλιος προσφέρει την απαραίτητη Βιταμίνη D που χρειάζεται κάποιος που υποφέρει από αρθριτικά!

7. Αν θέλεις να κάνεις botox: Miami
Θέλεις να κάνεις ανόρθωση βλεφάρων; Μια προσθετική στήθους; Πήγαινε στο Miami όπου γίνονται οι περισσότερες πλαστικές στον κόσμο! Ότι θέλεις να αλλάξεις το κάνεις εκεί!

Σε ποια μέρη του κόσμου μπορείς να βρεις το καλύτερο παγωτό;