Travel: Αυτά είναι τα ομορφότερα αεροδρόμια στον κόσμο

Μέχρι που μέναμε και μόνιμα…
Travel: Αυτά είναι τα ομορφότερα αεροδρόμια στον κόσμο



Ο μήνας των διακοπών έφτασε και λιμάνια και αεροδρόμια σφύζουν από κόσμο! Κρατήστε το δεύτερο, γιατί βρήκαμε τα ομορφότερα αεροδρόμια του πλανήτη. Πόσο όμορφα; Τόσο που θα τα επιλέγαμε για προορισμούς των διακοπών μας!

Από κινηματογραφικές αίθουσες 4D και πίστες surf (!), μέχρι γήπεδα golf και πισίνες, αυτά τα αεροδρόμια αποδεικνύουν πως όριο τους είναι ο… ουρανός ακόμη και στις εγκαταστάσεις τους. Μήπως να αποκλειόμασταν για κανένα… τρίμηνο σε αυτά;

Διεθνής Αερολιμένας Incheon

Ναι, στην Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στη Νότια Κορέα. Αυτό το αεροδρόμιο διαθέτει δυο σινεμά, μουσείο, επτά κήπους, γήπεδο γκολ, πίστα πάγου για σκι ενώ έχει καθημερινά live μουσική και χορό. Σε περίπτωση που είστε τυχεροί και αποκλειστείτε εκεί, διαθέτει ντουζ και κρεβατοκάμαρες!

Singapore Changi Airport

Ο παράδεισος των gamers. Με παιχνιδομηχανές Playstation και X-Box διάσπαρτες παντού, οι ταξιδιώτες μπορούν να χαλαρώσουν στο σινεμά, στην πισίνα αλλά και στους εσωτερικούς κήπους, που θυμίζουν… ζούγκλα!

Kuala Lumpur International Airport

Μιας και είπαμε πιο πάνω για ζούγκλες, μερικοί αποκαλούν το εν λόγω αεροδρόμιο «το αεροδρόμιο της ζούγκλας». Κυριολεκτικά. Αυτό γιατί μέσα στο αεροδρόμιο υπάρχουν 86 διαφορετικά είδη δέντρων! Επίσης υπάρχουν 80 δωμάτια πεντάστερου ξενοδοχείου για να μην ταλαιπωρείστε από τις καθυστερήσεις…

Dubai International Airport

ΟΚ, σίγουρα το περιμένατε. Το Ντουμπάι είναι άλλωστε γνωστό για την χλιδή του και φυσικά το αεροδρόμιο δίνει στους ταξιδιώτες το στίγμα μόλις πατήσουν το… πόδι τους στην χώρα. Κήποι zen, γυμναστήριο G-Force, εμπορικά κέντρα παντού και φυσικά σε τιμές που μετατρέπουν το Ντουμπάι σε παράδεισο των shopaholics!

Διεθνές Αεροδρόμιο Μονάχου

Αυτό όμως δεν το περιμένατε! Φυσικά οι επισκέπτες μπορούν να πιουν  πολύ μπύρα (πάρα πολύ μπύρα), καθώς διαθέτει έναν… beer garden. Υπάρχει μάλιστα και πίστα surf στην οποία υπάρχουν τα μεγαλύτερα τεχνητά κύματα παγκοσμίως!

Vancouver International Airport

Το μοναδικό αεροδρόμιο στην αμερικανική ήπειρο που συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία παγκοσμίως. Mε ινδιάνικα σύμβολα παντού, το αεροδρόμιο του Βανκούβερ διαθέτει ένα γιγάντιο ενυδρείο (καταμεσής του αεροδρομίου) με 5 χιλιάδες είδη ψαριών ενώ έχει και 4 play areas για τα παιδιά. Όλα αυτά σε 6,5 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα….

Aπολαύστε στην gallery τα ομορφότερα αεροδρόμια...

Δες ΕΔΩ τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις