Διακοπές τον Σεπτέμβρη; Πώς θα κάνεις το καλύτερο deal για το ξενοδοχείο

Tricks για να πληρώσεις λιγότερα.
Διακοπές τον Σεπτέμβρη; Πώς θα κάνεις το καλύτερο deal για το ξενοδοχείο



Σε έπιασε λίγο το παράπονο που τον Αύγουστο ήσουν μόνη και όλοι έλειπαν για διακοπές, αλλά ρώτα τους πόσα χρήματα χάλασαν και μπορεί να αναθεωρήσεις. Εσύ την άδειά σου κατάφερες να την πάρεις το Σεπτέμβρη και μη σκας. Έχει και τα θετικά του, όπως αυτό του καλύτερου deal στη διαμονή.

Διαπραγμάτευση
Η περίοδος που πας είναι αυτή που θα λέγαμε του "ξεπουλήματος". Έχεις λοιπόν την ευκαιρία να διαπραγματευτείς το ποσό που θα δώσεις με καλύτερους όρους και με βασικό σου "όπλο" το τέλος της σεζόν και τη χαμηλή ζήτηση.

Περισσότερες από μια νύχτες
Όσο περισσότερες μέρες μείνεις, τόσο καλύτερη τιμή μπορείς να επιδιώξεις.

Tripadvisor
Πρώτα από όλα κάνε μια πρώτη έρευνα μέσω Tripadvisor, για να διαβάσεις σχόλια και κριτικές, να δεις τιμές και να διαπιστώσεις αν η επιλογή σου είναι όντως αυτό που λέμε "value for money".

Μπορείς βέβαια να υπενθυμίσεις με διακριτικότητα (και όχι υπονοώντας κάποια απαίτηση) ότι είσαι και χρήστης του app. 

Προσφορές
Ψάξε για προσφορές στις τιμές είτε μέσω Booking, είτε μέσω κάποιου πρακτορείου, είτε ακόμα κι από site προσφορών. Καθόλου άσχημη δεν είναι η ιδέα να μείνεις σε 5στερο ξενοδοχείο, με τιμή πανσιόν.

On time
Αν εσύ κλείσεις εισιτήρια με το καράβι που φθάνει 3 το πρωί στο νησί, το δωμάτιο θα το χρεωθείς κανονικά για λίγες ώρες. Οπότε φρόντισε οι ώρες άφιξης και αναχώρισης να σε συμφέρουν ώστε να μην πληρώνεις μια ολόκληρη μέρα, μόνο για λίγες ώρες χρήσης.

Κι αν είσαι για εξωτερικό, δες εδώ τους πιο οικονομικούς προορισμούς που μπορείς να επισκεφθείς.