Δες απίστευτες φωτογραφίες και άσε τη σκέψη σου να ταξιδέψει...

Εκπληκτικές φωτογραφίες θα δούμε και φέτος στα Παγκόσμια Βραβεία Sony που είναι ανοιχτά σε φωτογράφους όλων των επιπέδων.
Δες απίστευτες φωτογραφίες και άσε τη σκέψη σου να ταξιδέψει...



Εκπληκτικές εικόνες θα δούμε και φέτος στα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας Sony. Μόλις ένας μήας απομένει για τους φωτογράφους να δηλώσουν συμμετοχή για τον διαγωνισμό και ήδη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας αποκάλυψες μερικές από τις συμμετοχές του 2015.

Η συλλογή φωτογραφιών είναι θεαματική και ανοιχτή σε φωτογράφους όλων των επιπέδων, από επαγγελματίες μέχρι και ερασιτέχνες.  

Η κόρη του φωτογράφου Ινδονήσιου Arief Siswandhono έχει ξεπεράσει τον φόβο της γάτας στην οικογένεια.  

Βασιλικοί πιγκουίνοι έχουν συγκεντρωθεί σε νησί του Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού κατά της επίσκεψης της φωτογράφου Lisa Vaz.  

Ο φωτογράφος Andrew Suryono τράβηξε αυτή την καταπληκτική όπου ένας ουρακοτάγκος χρησιμοποιεί ένα φύλλο μπανανιάς για να προστατευτεί από τη βροχή στο Μπαλί. 

Ο φωτογράφος Nick Ng αποθανάτισε τη στιγμή που ένας άντρας πλένει τα πόδια του πριν μπει στον ποταμό Hooghly της Καλκούτα της Ινδίας.

Ο Cioplea Vlad ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή όταν φωτογράφησε τη ρουμανική ομάδα ΥΑΚ στο Διεθνές Air Show στο Βουκουρέστι.

Βήμα προς Βήμα: Ο Γερμανός φωτογράφος Ralf Wendrich φωτογραφίζει τη σκάλα αυτή στο Βερολίνο. 

Πρωινή ώρα: Αυτή η συναρπαστική φωτογραφία από τον Georg May δείχνει ένα λευκό ελάφι να στέκεται μέσα στην ομίχλη στο Εθνικό Πάρκο Eifel στη Γερμανία. 

Ενας Ινδός μοναχός σκιαγραφείται στο φως του ηλίου ένα χειμωνιάτικο πρωί στον κήπο  Dinajp στο Μπαγκλαντές από τον φωτογράφο Jubair Bin Iqbal. 

Ινδουιστές θιασώτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Lathmar Holi στο Nandgaon στην Ινδία. 

Η μητέρα αρκούδα μαζί με το αρκουδάκι της φωτογραφήθηκαν από τον Kyle Breckenridge  στον Καναδά. 

Ο φωτογράφος Miquel Artus Illana αποθανάτισε την εικόνα ενός αρχαίου παγετώνα στο Denali Park στην Αλάσκα. 

Ενα αερόστατο απεικονίζεται πάνω τους αμμόλοφους 30 λεπτά μετά την ανατολή κοντά στο Ντουμπάι από τον φωτογράφο Gareth Lowndes.