10 άλλοι ρομαντικοί προορισμοί εκτός από το Παρίσι

Ψάχνεις το κατάλληλο ταξίδι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;



Λίγες μέρες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων και ο ρομαντισμός είναι παντού διάχυτος. Είτε έχουμε, είτε δεν έχουμε δεσμό ένα ταξιδάκι σε έναν ρομαντικό προορισμό νομίζω ότι δικαιούμαστε να τον ονειρευόμαστε. Για εσένα που σκέφτηκες ότι θα σου προτείνουμε να πας στο Παρίσι μην αγχώνεσαι. Βρήκαμε 10 διαφορετικές πόλεις για να ζήσεις τον έρωτα!

Μαλδίβες

Στις Μαλδίβες θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στον Παράδεισο. Θα απολαύσεις τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά και αν είσαι και πλούσια θα μείνεις σε ένα bungalow πάνω από το νερό. 

Φλωρεντία, Ιταλία

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από το να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα από την Piazzale Mihelangelo. Θα κυκλοφορείς με το αγόρι σου χέρι-χέρι στα πέτρινα δρομάκια του ιστορικού κέντρου και την Ponte Vechhio, θα ξαναζήσετε τον έρωτά σας και θα τρώτε πίτσα όλη μέρα.  

Καουάι, Χαβάη

Ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πολυκοσμία και να απολαύσουν παραλίες φυσικής, παρθένας ομορφιάς. Θα κάνετε ορειβασία και βουτιές στους ειδυλλιακούς καταρράκτες και θα νομίζετε ότι είστε πρωταγωνιστές στη «Γαλάζια Λίμνη». 

Σεντ Μόριτζ, Ελβετία

Εκεί πηγαίνουν τα κοσμοπολίτικα ζευγάρια που αναζητούν περιπέτειες. Φαντάσου μία μέρα για σκι και μετά βόλτα με το άλογο στην παγωμένη λίμνη. 

Πόλη του Κεμπέκ, Καναδάς

Αν δεν φοβάσαι το κρύο τότε προχώρα στην Πόλη του Κεμπέκ. Θα περπατήσετε στους χιονισμένους δρόμους της, θα φάτε στα πιο ρομαντικά εστιατόρια και θα αγκαλιαστείτε δίπλα στο τζάκι. 

Σαβάνα, Τζόρτζια

Πρόκειται για έναν δημοφιλή προορισμό για ζευγάρια, είναι η πόλη της μουσικής, των καλλιτεχνών και διαθέτει πολλά όμορφα μονοπάτια στη φύση για να κάνετε τον περίπατό σας.   

Ισλαμοράντα, Φλόριντα

Το λένε και «μωβ νησί». Αυτό το κρυμμένο διαμάντι είναι γνωστό για τα όμορφα ηλιοβασιλέματα και τα υπερπολυτελή καταλύματα. 

Μαγιόρκα, Ισπανία

Στη Μαγιόρκα κρύβεται η αφρόκρεμα του Hollywood και ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να συναντήσεις. Οι χρυσές της αμμουδιές εύκολα θα εμπνεύσουν το ρομάντζο σας.  

Κο Τάο, Ταϊλάνδη 

Σε αυτό το μικρό νησί της Ταϊλάνδης τα ζευγάρια μαθαίνουν scuba diving και βλέπουν τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Αυτή είναι ζωή!

Καρμέλ, Καλιφόρνια

Ό,τι πρέπει για να απομονωθείτε στις πιο ήσυχες παραλίες. Το Καρμέλ είναι το πιο ρομαντικό καταφύγιο για εκείνους που θέλουν να κάνουν μία γαλήνια απόδραση.