Ellen Pompeo: Η Meredith του Grey’s Anatomy μιλάει για την αποχώρηση του Patrick Dempsey

To αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι μετά από 11 χρόνια δεν είναι μαζί, με την Ellen Pompeo να μιλάει για την αποχώρηση του Patrick Dempsey.
Ellen Pompeo: Η Meredith του Grey’s Anatomy μιλάει για την αποχώρηση του Patrick Dempsey



H Εllen Pompeo, η τηλεοπτική Meredith Grey του «Grey’s Anatomy», μίλησε για πρώτη φορά για τον «θάνατο» του Dr.Derek Shepherd στην σειρά, τονίζοντας πως η απώλεια του τηλεοπτικού συζύγου της πονάει ακόμα…

«Πάντα έλεγα πως οι fans της σειράς είναι αυτοί που μας δίνουν κίνητρο. Μου δίνετε έμπνευση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν υποστεί απώλειες και τραγωδίες. Σύζυγοι στρατιωτών, θύματα βίας και γονείς που χάνουν τα παιδιά τους. Στο τέλος κάθε ημέρας όλοι πιστεύουν πως είναι αδύνατο να προχωρήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από το Twitter της η Pompeo.

Η τηλεοπτική Meredith, κάλεσε τους τηλεθεατές να δουν την ιστορία της πρωταγωνίστριας μετά τον «θάνατο» του συζύγου της: «Είναι τιμή μου λοιπόν να εξιστορήσω την ιστορία της Meredith και πως ξεπέρασε αυτό που μοιάζει αδύνατο. Ελπίζω να με συντροφέψετε όλοι σε αυτό το ταξίδι».

Ο Patrick Dempsey, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποχώρησε από την σειρά μετά από διαφωνίες που είχε με την σεναριογράφο, προκαλώντας… θρήνο στις θαυμάστριες του Dr. McDreamy.

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε ο Patrick Dempsey για την φυγή του από το Grey's Anatomy