Ποιοι βλέπουν την Ντέπυ Γκολεμά και αλλάζουν δρόμο;

Η υποτιθέμενη κόντρα με τη Σολωμού δεν είναι τίποτα.
Ποιοι βλέπουν την Ντέπυ Γκολεμά και αλλάζουν δρόμο;



Η Ντέπυ Γκολεμά είναι στην επικαιρότητα βρέξει χιονίσει. Όλο και κάτι ιντριγκαδόρικο θα πει που θα αναπαραχθεί από τα ελληνικά μέσα και θα κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά μας. Να μου πεις, τηλεκριτικός είναι, τι να κάνει; Αν αποθέωνε μονίμως τους εγχώριους celebrities μάλλον αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα έγραφε στο ημερολόγιό της και όχι στην Real Life. 

Από την άλλη πλευρά, αν έχει δίκιο ή άδικο σε αυτά που γράφει θα το κρίνεις εσύ. Το θέμα είναι ότι η πρόσφατη υποτίθεται κόντρα της με τη Σολωμού μας έκανε να θυμηθούμε όλες εκείνες φορές που τα άρθρα της νευρίασαν τους διάσημους Έλληνες. 

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς έγινε θα σου πούμε αμέσως. Η Σολωμού είχε πει σε συνέντευξή της ότι δεν έχει πληρωθεί από δύο τηλεοπτικές δουλειές της. Και τότε η δημοσιογράφος έγραψε: «“Έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα εδώ και δύο μήνες γιατί είμαστε απλήρωτοι'', είπε η Μαρία Σολωμού, η οποία δεν πληρώθηκε από το “Μάνα Χ Ουρανού'' αλλά και από την ''Ονειροπαγίδα''. Μην παίζεις και εσύ, καλέ, στην τηλεόραση. Ποντικοπαγίδα είναι όλα, δεν βλέπεις;».

Η Σολωμού εκνευρισμένη απάντησε το εξής: «Εντάξει αφού το λέει πια, θα το κάνω... με βοήθησε η συμβουλή της. Μου αρέσουν οι συμβουλές που δίνουν οι άνθρωποι που ξέρουν από τέχνη, από... Σας υπόσχομαι ότι δε θα με ξαναδείτε στην τηλεόραση, Ντέπυ Γκολεμά. Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Εύχομαι να ακούσω μία κριτική όπου να 'ναι εποικοδομητική, όχι μία μ@λ@κια. Η αρνητική ενέργεια γυρίζει πίσω».

 Η αντιπαράθεση, βέβαια, τελείωσε με το χθεσινό post στο facebook της Ντέπυς Γκολεμά. «Λοιπόν επειδή μου την έδωσε, εγώ τηλεφώνησα στην κ. Μαρία Σολωμού και μου ορκίστηκε ότι της την πέσανε 4 ματσούκια και δεν της είπαν καν το κείμενο αλλά ένα αόριστο " Η Γκολεμά δεν θέλει να δουλεύετε στην τηλεόραση'. Στα ματσούκια αυτά απευθύνω και τη λέξη που λέει η ηθοποιός και που ανήκε σε άλλη ερώτηση την οποία συγχώνευσε ο γραφών/γράφουσα για να το κάνει πιο... εξαντρίκ. Ας τα διάλα πια. Οι διευκρινήσεις έπεισαν εκατέρωθεν, για το τίμημα της αηδίας να ‘σαι τάχα μου ρεπόρτερ… Μωρά μου, όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα». 

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις αυτή η κόντρα πλέον δεν υφίσταται.  Οι παρακάτω όμως συγκρούσεις είναι πέρα για πέρα αληθινές και έχουν μείνει στην ιστορία. 

Ντέπυ Γκολεμά VS Ελεονώρα Μελέτη 

Ποιος θα ξεχάσει την κόντρα της Γκολεμά με τη Μελέτη και το χαμό που έγινε στο twitter το Γενάρη του 2011;  Όλα ξεκίνησαν όταν η τηλεκριτικός δήλωσε στο περιοδικό People ότι η Ελεονώρα έχει καβαλήσει το καλάμι και ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ της πίσω από τις κάμερες. Η απάντηση της Ελεωνόρας ήρθε από το Twitter: Αναρωτιέμαι είναι δυνατόν μια κριτικός να μη γνωρίζει το βιογραφικό αυτών που κρίνει; Πείτε στην κυρία ότι πριν αρχίζω να σερβίρω καφέδες, εργαζόμουν 4 χρόνια στο Alter ως δημοσιογράφος στο εξωτερικό δελτίο και στο ελεύθερο ρεπορτάζ... Ουφ, πάει και το μαναφούκι της ημέρας… H Γκολεμά ανταπαντάει με το γνωστό καυστικό της τρόπο μέσα από τη στήλη της στη Real News. «Τώρα να ανοίξω κουβέντα με τη Μελέτη κάνει; Τι να της πω, δηλαδή; Ότι όταν εγώ δούλευα με το Φρέντυ Γερμανό στην ΕΡΤ, αυτή δεν ήταν ούτε στα σχέδια του μπαμπά της; Της το λέω όμως για να κόψει τις...» έγραψε χαρακτηριστικά. Το αποκορύφωμα ήταν το θρυλικό «έτσουξε» της Μελέτη. «Έτσουξε κυρία Γκολεμά;;;;; Έτσουξεεεεεεεε;;;;;;;;; Είπατε να κοψω τις μ@@@@ίεεεεεσσσς;;;; Ούτε καν τις άρχισα κυρία Γκολεμά! Ουτε καν τις άρχισα! Γιατί για να κρίνεις πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική κυρία Γκολεμά!!!!» έγραψε στο twitter η παρουσιάστρια τυφλώνοντάς μας με τα τόσα πολλά ερωτηματικά και θαυμαστικά. 

Ντέπυ Γκολεμά VS Γρηγόρης Αρναούτογλου 

Πολύ πρόσφατη ήταν η τελευταία κόντρα της Γκολεμά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς ξεκίνησε το φετινό Μάρτιο. «Νομίζω ότι είναι γκρινιάρης και ανασφαλής. Θα μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο στην ζωή του εκτός από τηλεόραση. Τόσες δουλειές υπάρχουν καλέ! Του το εύχομαι» είπε χαρακτηριστικά για τον παρουσιαστή. Ο Αρναούτογλου έδωσε την απάντησή του από το Μαραθώνιο που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό: «Σε μία τόσο μεγάλη στιγμή που είμαστε εδώ, σε μία διοργάνωση, εσύ μου μιλάς για ένα πολύ μικρό άνθρωπο. Εκτός του ότι γράφει ανακρίβειες και μετά προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάποτε τύγχανε πραγματικά να έχει το σεβασμό όμως τώρα τον έχει χάσει. Πέρα από τις ανακρίβειες που γράφει αλλά και τα τόσα ψέματα έχει γίνει πλέον γραφική. Έχει οδηγηθεί στην αυτοκαταστροφή. Εκτός από εμμονική λοιπόν είναι και γραφική». Και την τελική κουβέντα η δημοσιογράφος την είπε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. 

Ντέπυ Γκολεμά VS Γιώργος Λιάγκας 

Ούτε ο Λιάγκας γλίτωσε από την πένα της Γκολεμά. «Ο πιο αμετροεπής παρουσιαστής είναι ο Γιώργος. Και πιθανά έχει μεγάλη μυωπία και δεν το ξέρει! Η δήλωσή του "η Φαίη κάνει τη Δούκισσα να φαίνεται θαμπή", σκαλίζεται σε κάποια μεριά περιμετρικά του μνημείου της Ακρόπολής» έγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο η Γκολεμά στη στήλη της. 

Ντέπυ Γκολεμά VS Νίκος Μαστοράκης 

Στα δικαστήρια έλυσαν τη διαδικτυακή τους διαμάχη η Ντέπυ Γκολεμά και ο Νίκος Μαστοράκης. Αιτία ήταν η το παρακάτω facebook post της δημοσιογράφου. Όπως μπορείς να διακρίνεις ο Μαστοράκης επιτίθεται στην Χαρούλα Αλεξίου που θέλησε να συμπαρασταθεί στον αγώνα των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών. Και έπειτα η Γκολεμά ξεστόμισε τις παρακάτω λέξεις που προκάλεσαν την οργή του Μαστοράκη ο οποίος έκανε σκληρούς χαρακτηρισμούς για την τηλεκριτικό ενώ απάντησε με μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση και ασφαλιστικά μέτρα. Η δικαστική απόφαση που βγήκε τον Αύγουστο του ‘14 υποχρέωσε την Γκολεμά να διαγράψει από το λογαριασμό στο Facebook κάθε ανάρτηση που αναφέρεται σε εκείνον, αλλά και να μην ξαναγράψει το οτιδήποτε γι’ αυτόν σε κάθε είδους μέσο κοινωνικής δικτύωσης -και μη. 

Ντέπυ Γκολεμά VS Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 

Πρόκειται για την αγαπημένη κόντρα του λαού. Μερικές μόνο από τις αναφορές της Γκολεμά για την παρουσιάστρια του Alpha είναι οι εξής:  «Καληνύχτα παίδες.... Είπε και ο Γρηγόρης τον πόνο του, έκλαψε και η αγαθή του ΑΛΦΑ η καλόγρια, νταξ το βγάλατε το ψωμάκι σας πάλι μες την ανοησία και τη βλακεία, που κάθομαι και σας ακούω... Να μιλήσω, να πω τι;Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Ένας σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες.... Άει καληνύχτα με τα ζαβά που βγάζουν τα χιλιάρικα για πλάκα και ο κόσμος πεινάει...» είπε για την εμφάνιση της Σπυροπούλου στα Καρντάσιανς. 

«Κάποτε, αν η ιστορία το επιτρέψει να γραφεί τι συνέβη και μια εκπομπή κόπηκε Κυριακή μεσημέρι και ανανεώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, θα κλάψει κάθε πικραμένος! Αλλά αυτά, πιστέψτε με, αποτελούν μόνο υλικό για βιβλίο... Πάντως, δυστυχώς για μερικές παρουσιάστριες, τη δουλειά την ξέρουμε πολύ καλύτερα και καλό είναι να περιοριστούν στους πραγματικά εκτεθειμένους αυτής της ιστορίας...» είπε για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τις φήμες που την ήθελαν να κόβεται. 

«Αν θέλεις να μιλήσουμε καθαρά για το όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα σου πω χωρίς καμία κακία και κανέναν ενδοιασμό και αφήνοντας εντελώς πίσω τα προσωπικά, τα οποία σε διαβεβαιώνω ότι δεν με αφορούν καθόλου, ότι είναι ένα παιδί που ενώ είναι εικοσιπέντε χρονών, θέλει να κάνει την πενηντάρα για δικούς της λόγους της προσωπικούς λόγους. Εμφανίζεται στην εκπομπή το Σάββατο στις 11 το πρωί με τα χρυσαφικά της, τα πλουμιστά της, τα τακούνια της… αντί να φοράει ένα μπλου τζιν και να δείξει ότι είναι μια νέα κοπέλα εικοσιπέντε χρονών. Τώρα αυτό το εξωτερικό συνοδεύεται κι από άλλα εσωτερικά». 

Μεταξύ τους υπήρξε και ένας διαπληκτισμός στο δρόμο για τον οποίο μίλησε στην εκπομπή JoinUs

Ντέπυ Γκολεμά VS Αντώνης Ρέμος 

2 Ιανουαρίου του 2015 και η πρώτη έκρηξη της χρονιάς είχε αποδέκτη τον Αντώνη Ρέμο. «Στον καιρό του μνημονίου! Πνίξτε στα λουλούδια τον καημό σας- χιλιάδες ευρώ πεταμένα στα πόδια του καλλιτέχνη αοιδού...από τις 25 και μετά θα σας χρειαστούν για τα μνημόσυνα! ΕΛΕΟΣ.....αυτά βλέπω και λέω αυτός ο τόπος δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Παρακμιακή φωτό εν όψει του 15 που εμείς -όσοι- νομίζουμε θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Πάει το γαρύφαλλο στ΄ αυτί, έγινε γαρύφαλλα στα πόδια κάθε καψούρη, που εξυψώνει την αγάπη του γεμίζοντας μια πίστα πανάκριβα κουρέλια...να διασκεδάσουμε δε λέω.....και αφού τον στρώσατε ας τον σκεπάζατε τουλάχιστον ως τα πάνω....».