True Detective: Τα δυο νέα trailer κορυφώνουν (κι άλλο) την αγωνία μας

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου.
True Detective: Τα δυο νέα trailer κορυφώνουν (κι άλλο) την αγωνία μας



Σασπένς, άψογη πλοκή και σκηνοθεσία, σκοτεινοί χαρακτήρες και μια αγωνία που κάθε τόσο κορυφώνεται στα ύψη. Αυτό είναι το True Detective. 

Το τέλος του πρώτου κύκλου σήμανε και το τέλος του Matthew McConaughey και εμείς οι πιστές fan του, απογοητευτήκαμε ελαφρώς, αφού ο ρόλος του ταίριαζε γάντι. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο κύκλο, θα έχει ο Colin Farrell και τα trailer που έχουν βγει μέχρι τώρα μάλλον έκαναν καλή δουλειά, αφού μας έχουν πείσει ότι κάτι δυνατό ετοιμάζεται και πάλι.

Η δε υπόθεση; Μας έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον.

"Ο Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχος μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ότι είχαν αρχικά φανταστεί. Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο".

Κατάλαβες τώρα περί τίνος πρόκειται;

Δες και τα δυο trailer στη σειρά και θα εμπεδώσεις ό,τι "έχασες".

 

Δες εδώ τι γίνεται στο GOT στη συνέχεια.