GOT - Cersei Lannister: Προσοχή Spoiler! Τι συμβαίνει στο τελευταίο επεισόδιο;

Ένα απρόσμενο σενάριο για την πιο "μισητή" βασίλισσα του Westeros.
GOT - Cersei Lannister: Προσοχή Spoiler! Τι συμβαίνει στο τελευταίο επεισόδιο;



Το επεισόδιο έχει τίτλο “Mother’s Mercy” και επί της ουσίας προμηνύει όσα θα ακολουθήσουν. Αρκεί να θυμηθούμε ότι λίγο πριν τη φυλάκισή της Cersei, το "Υψηλό Σπουργίτι" είπε ότι αν μετανοούσε και παραδεχόταν τις αμαρτίες της (ένας μακρύς κατάλογος αμαρτιών με "μπόλικη" αιμομιξία), θα είχε το Έλεος της Μητέρας. Η ίδια όμως, πιστεύοντας στις δυνάμεις της (που αυτή τη φορά δε φαίνεται να τη "στηρίζουν"), απορρίπτει την πρότασή του και φυλακίζεται. Και τώρα TO spoiler του Game oh Thrones. Διαπομπεύεται δημοσίως.

Παρά τα κυριολεκτικά δρακόντεια μέτρα που έλαβε η παραγωγή του HBO, τελικά διέρρευσαν οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το "τέλος" της Cersei. Πριν από τη δημόσια διαπόμπευσή της, προηγείται μια εξομολόγηση της ίδιας, η οποία αποκαλύπτει "Ημουν μόνη και φοβισμένη".

Οι 200 security απαγόρευσαν τα κινητά κατά τη διάρκεια του τετραήμερου γυρίσματος και η ίδια η παραγωγή απείλησε τους υπαλλήλους της με πρόστιμα μέχρι και $250.000 σε περίπτωση που διέρρεαν φωτογραφίες. Το πρόβλημα όμως με τις διαρροές φαίνεται να μην έχει τέλος φέτος για το GOT, αφού μετά τα πρώτα επεισόδια που βγήκαν στο διαδίκτυο πριν ακόμα ξεκινήσει ο 5ος Κύκλος, ακολούθησαν και οι φωτογραφίες (κι ας ήταν επτασφράγιστο μυστικό) που δείχνουν την Cersei Lannister μαστιγωμένη και με κομμένα κοντά μαλλιά να διαπομπεύεται δημοσίως στους υπηκόους του βασιλείου της.

Παρ' όλα αυτά εμείς την Κυριακή θα στηθούμε μπροστά στις οθόνες μας, γιατί από ότι φαίνεται το τελευταίο επεισόδιο θα μας αφήσει σε... αναμμένα κάρβουνα.    

Δες εδώ τον Tyrion να κάνει βόλτες με τον σκύλο του στη Νέα Υόρκη.