Οι μύθοι για την 5η σεζόν του Game of Thrones

Και πως αποδεικνύονται όλοι τους λανθασμένοι.
Οι μύθοι για την 5η σεζόν του Game of Thrones



Μπορεί η 5η σεζόν του Game of Thrones να αργεί μερικούς μήνες ακόμη, αλλά οι fans δεν σταματούν τις εικασίες ποτέ.  Είναι άλλωστε μέρος της διαδικασίας να ψάχνεις για στοιχεία online και να κάνεις τις δικές σου υποθέσεις για τη συνέχεια μιας σειράς.

Να’ ναι καλά το Entertainment Weekly όμως, που έδωσε εξηγήσεις για το τι ακριβώς θα συμβεί.

Προφανώς, αν δεν θέλετε να μάθετε το παραμικρό για την συνέχεια, σταματήστε να διαβάζετε τώρα. Σοβάρα, τώρα. Δεν υπάρχει σωτηρία στα spoilers.

Ο Bran Stark θα εμφανιστεί στην 5η σεζόν

Όχι, σε αντίθεση με ό,τι ακούγεται τελευταία, οι δημιουργοί το είπαν αμέσως μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Δεν θα δούμε τον μικρό Stark και τον Hodor για λίγο.

Ο Tywin Lannister είναι ζωντανός

Δεδομένων των βιβλίων και του ότι πολλοί νεκροί ανασταίνονται θα μπορούσε να συμβεί, αλλά όχι. Ο Tywin είναι νεκρός. Πήγε από βέλος του γιου του, ενώ ήταν στην τουαλέτα. Ένδοξος θάνατος. Οι φήμες για την «ζωντάνια» του ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Charles Dance ανέφερε ότι δεν τελείωσε με το  Game of Thrones, αλλά εκείνος αναφερόταν στο flashback που θα δούμε στη νέα σεζόν και μόνο.

Η εκκλησία του Dubrovnik απαγόρευσε στη σειρά να γυρίσει γυμνή σκηνή

Η συγκεκριμένη σκηνή γυρίστηκε κανονικά. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το GOT από τις γυμνές σκηνές και τις σκηνές βίας. Τι θα έκανε μετά η σειρά; Ωστόσο αρκετές φορές οι παραγωγοί αναγκάζονται να αλλάξουν τοποθεσίες λόγω αντιστάσεων από τις τοπικές αρχές.

Η Lady Stark θα αναστηθεί

Σοβαρά τώρα. Υπάρχει αυτή η ιστορία στα βιβλία του George R.R. Martin. Ανασταίνεται όντως, αλλά δε θυμάται ποια είναι. Ωστόσο αν και οι παραγωγοί δεν σχολιάζουν ποτέ αυτό το θέμα, φαίνεται ότι ούτε σ’ αυτήν την σεζόν θα συμβεί. Εκτός αν ο σκοπός τους είναι να μας καταρρακώσουν τις ελπίδες για να μην το περιμένουμε και τελικά να το κάνουν.

Η σειρά θα πρέπει να «τραβήξει» την ιστορία της για να περιμένει το νέο βιβλίο του Martin

Αυτό κι αν δεν συμβεί ποτέ. Ήδη οι σεζόν έχουν ακολουθήσει τα 3 πρώτα βιβλία του συγγραφέα και η 5η σεζόν θα χρησιμοποιήσει το 4ο και το 5ο βιβλίο του. Παλιότερα μάλιστα έχει αναφερθεί ότι ο Martin θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η σειρά κι ας μην έχει γράψει όλα τα βιβλία.

 

Ο Mountain και ο Hound είναι 100% νεκροί

Καλέ αφού είπαμε, αυτό δεν υπάρχει στη σειρά. Μπορεί να τους αφήσαμε σχεδόν νεκρούς, ωστόσο δεν υπάρχει σαφής επιβεβαίωση για τη μοίρα τους. Θα μπορούσαν να είναι νεκροί, αλλά δεν είναι σίγουρα.