Game Of Thrones: Spoiler Alert! Τι θα γίνει στην 6η σεζόν;

Μπορεί να βγαίνουν με το… σταγονόμετρο οι πληροφορίες αλλά εμείς τις μαθαίνουμε!
Game Of Thrones: Spoiler Alert! Τι θα γίνει στην 6η σεζόν;



Το τέλος του 5ου κύκλου του Game Of Thrones έχει αφήσει πολλά… ανοιχτά μέτωπα, με τις εικασίες και τις φήμες να οργιάζουν! Τι θα δούμε όμως στην 6η σεζόν; Μάθαμε μερικές λεπτομέρειες, οπότε να ειδοποιήσουμε: Spoiler Alert!

Τις αποκαλύψεις αυτή την φορά έκανε στο Digital Spy η εκ των παραγωγών της σειράς, Carolyn Strauss, εξηγώντας: «Θέλουμε να διατηρήσουμε το στοιχείο της έκπληξης για εκείνους που έχουν διαβάσει τα βιβλία. Κάθε σεζόν γίνεται πιο συναρπαστική για τους αναγνώστες».

Οι fans της σειράς ελπίζουν πως ο George Martin θα κυκλοφορήσει μαζί με τον 6ο κύκλο ή πιο πριν την συνέχεια των βιβλίων, καθώς τόσο η σειρά όσο και τα βιβλία είναι στο ίδιο σημείο.

Τι γίνεται όμως με τα ανοιχτά μέτωπα;  Ένα από αυτά έχει να κάνει με την Margaery (Νatalie Dormer) και τον αδερφό της Loras (Finn Jones) οι οποίοι είναι φυλακισμένοι από τον High Sparrow.

Η απάντηση…  Θα δραπετεύσει ενώ για την ραδιούργα γιαγιά της η Strauss δεν πήρε και… όρκο πως θα είναι για πολύ γύρω της: «Το μόνο που μπορώ να σας πω για την γιαγιά είναι πως δεν θα την προστατεύει για πολύ ακόμα»!

Και επειδή σίγουρα θα έχετε την απορία και εσείς για το αν ο Jon Snow θα επιστρέψει, οι παραγωγοί της σειρά του HBO είναι κάθετοι: Ο Jon Snow είναι οριστικά και αμετάκλητα νεκρός!