Game Of Thrones: Θα ολοκληρωθεί η σειρά πριν τα βιβλία;

Έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλο θέμα το τέλος της θρυλικής σειράς…
Game Of Thrones: Θα ολοκληρωθεί η σειρά πριν τα βιβλία;



Το Game Of Thrones θα συνεχιστεί στο ΗΒΟ για (τουλάχιστον) δυο σεζόν ακόμη, ωστόσο το φινάλε της σειράς θα είναι διαφορετικό με εκείνο των βιβλίων. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο συγγραφέας (και εκ των παραγωγών) George Martin!

«Τα πάντα είναι πιθανά. Ίσως η σειρά ολοκληρωθεί πριν γράψω το τελευταίο βιβλίο με άλλο φινάλε. Κανείς δεν ξέρει», τόνισε στην έκθεση Sasguan ο συγγραφέας των best seller, διαβάζοντας μάλιστα ένα κεφάλαιο από το νέο βιβλίο της σειράς που θα έχει τίτλο «The Winds of Winter».

Η σειρά έχει φυσικά αρκετές διαφοροποιήσεις από τα βιβλία μέχρι τώρα, καθώς δεν εμφανίζονται αρκετοί χαρακτήρες, ενώ αυτή την στιγμή έχουν αμφότερα σταματήσει στο ίδιο σημείο.

Ο 6ος κύκλος της σειράς είναι προγραμματισμένος να προβληθεί την άνοιξη του 2016 ενώ υπολογίζεται πως και το βιβλίο του Martin θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο ώστε να μη υπάρξουν (αρκετά) spoilers.

Όσο για το μέλλον αρκετών ηρώων; Ο George Martin αρκέστηκε απλά να δηλώσει: «Εγώ θα πω την ιστορία μου. Ας κάνουν ότι θέλουν στην τηλεόραση…».

Δες ΕΔΩ μερικά spoilers του 6ου κύκλου της σειράς