Game Of Thrones : Η πιο παράξενη θεωρία μέχρι τώρα – Ο Jon Snow έχει δίδυμη αδερφή!

Διάβασε τηνκαι θα πειστείς και εσύ…
Game Of Thrones : Η πιο παράξενη θεωρία μέχρι τώρα – Ο Jon Snow έχει δίδυμη αδερφή!



Ο Jon Snow πέθανε (σύμφωνα με το ΗΒΟ) στο φινάλε του 5ου κύκλου του Game Of Thrones και πλέον υπάρχει η παραφιλολογία αν θα τον ξαναδούμε στη σειρά. Εδώ και λίγες ώρες έχει αναπτυχθεί μια άλλη, η οποία θέλει τον αγαπημένο ήρωα να έχει δίδυμη αδερφή!

Να σας προειδοποιήσουμε: Έρχονται spoiler παρακάτω!

Αυτή η πολύπλοκη θεωρία αποτελεί ουσιαστικά την συνέχεια άλλων. Σύμφωνα με αυτήν ο Jon Snow δεν είναι νόθος γιος του Ned Stark αλλά του Rhaegar Targaryen, του νεκρού μεγάλου αδερφού της Daenerys, και της Lyanna Star (αδερφής του Ned)!

Kάποιοι fans έχουν προβλέψει (όσο μπορούν) πως στην 6η σεζόν θα δούμε ένα flashback από το παρελθόν και την Lyanna νεκρή λίγο αφότου έχει γεννήσει. Η Ned της δίνει υπόσχεση πως θα κρατήσει το παιδί και θα το κρύψει. Ναι, αυτό το παιδί είναι ο Jon Snow!

H θεωρία προχωράει… Οι fans αναφέρουν πως ο Jon έχει και μια δίδυμη αδερφή, η οποία είναι η Meera Reed, η φύλακας του Bran! Έτσι δημιούργησαν και μια εξίσωση που αναφέρει R+L=J+M, προφανώς από τα αρχικά των πρωταγωνιστών της περίεργης θεωρίας…

Αυτό που κάνει πιο πιστευτή την θεωρία είναι πως ο Jon και η Meera μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ σύμφωνα με το wiki της σειράς έχουν γεννηθεί και οι δυο το 283 AC, χρονιά που πέθανε η Lyanna!

Περίεργη θεωρία μεν, έχει μια βάση δε…

Mοιάζουν;

Διάβασε ΕΔΩ ποιος χαρακτήρας του Game Of Thrones ζει!