Απίστευτο! Το Εθνική Ελλάδος κόβεται - Το οργισμένο post της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

"Η τηλεόραση πρέπει να πάει στα καλύτερα κι οχι στα φθηνότερα και τα ξεπετουάρ! ", γράφει μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια.
Απίστευτο! Το Εθνική Ελλάδος κόβεται - Το οργισμένο post της Κωνσταντίνας ΜιχαήλΜία από τις καλύτερες παραγωγές της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, το σήριαλ με τα πιο ισχυρά κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα, σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα "στοιχήματα" της χρονιάς (με εξαιρετικές τηλεθεάσεις)... μόλις κόπηκε από το πρόγραμμα του Mega! 

Τα νέα μετέφερε σε όλους μας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς, μέσα από την σελίδα της στο facebook: 

"Η σειρά που αγαπήσαμε όλοι, η "Εθνική Ελλάδος", θα πάρει το χρόνο της! Ο παραγωγός μας προσπάθησε ,ο δημιουργός της ,ο Γιώργος Καπουτζίδης το πάλεψε,όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή δε βοηθά για την υλοποίηση τόσο απαιτητικών σήριαλ. Η τηλεόραση πρέπει να πάει στα καλύτερα κι όχι στα φθηνότερα και τα ξεπετουάρ ! Οπότε μένουμε απέξω γι'αυτή τη σεζόν και δώσαμε υπόσχεση αφοσίωσης και τιμής να επανακάμψουμε όπως μας/σας πρέπει.Το σπουδαιότερο απ'όλα, είναι η πρώτη φορά στη δουλειά μας που αλληλοεπικοινωνήσαμε κι αλληλοϋποστηριχτήκαμε, μικροί -μεγάλοι, όχι γιατί χάσαμε δουλειά για φέτος, όχι γιατί θα πρέπει να βρούμε απ' αλλού εισόδημα. ούτε γιατι θά' μαστε εκτός τηλεόρασης. Συνομιλήσαμε όλοι με όλους, γιατί θα μας λείψει,η δημιουργία, το μεράκι, το πάθος κι η αγάπη που είχαμε μεταξύ μας... Κι αυτό έβγαινε και σε σας! Εν αναμονή, λοιπόν σημαντικότερων εξελίξεων στον κόσμο, κι ας μη γίνει για φέτος η Εθνική Ελλάδος. Θα ξαναγυρίσει,αξιοπρεπής, δυνατή, αστεία,και εύχομαι με σταθερότητα που της πρέπει (αυτό ισχύει για όλους μας -ανεξαρτήτου επαγγέλματος, πιστεύω, χρώματος, τρόπου ζωής)". 

Η ανάρτηση: 

Οι συντελεστές του επιτυχημένου σήριαλ: 

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη
Kαι ο Γιώργος Καπουτζίδης
Μαζί τους ο Κώστας Αποστολάκης και η Μαριέλλα Σαββίδου.
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκπληξη η Μίνα Αδαμάκη

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: JK Productions-Καραγιάννης

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ