Πάρτι στο twitter για τις πρεμιέρες Τατιάνας Στεφανίδου και Ναταλίας Γερμανού!

Ποιο debate; Είχαμε πρεμιέρες στο Ε!
Πάρτι στο twitter για τις πρεμιέρες Τατιάνας Στεφανίδου και Ναταλίας Γερμανού!



H Ναταλία Γερμανού μας είπε NaMaSte από το Ε την Δευτέρα (14 Σεπτέμβρη) στις 13:00 και η Τατιάνα Στεφανίδου τρεις ώρες αργότερα παρουσίασε το Tatiana Live! Πως υποδέχτηκε το twitter τα… βαριά χαρτιά της μεσημεριανής ζώνης;

Ας πάρουμε το θέμα από τη Ναταλία μιας και προηγείται χρονολογικά…

Λίγο μετά τις 13:00 το πρώτο tweet… έσκασε και ήταν το καθιερωμένο:

Όσο περνούσε η ώρα ο ενθουσιασμός (μερικών) μεγάλωνε, ωστόσο δεν άργησαν και τα πρώτα σχόλια για τις διαφημίσεις. Σαν αυτό:

Και μέχρι το τέλος της εκπομπής φτάσαμε στο απέναντι άκρο. Πόσο απέναντι; Τόσο που «έπεσε» η ιδέα να εμφανιστεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη:

Όσο για τα νούμερα; Σε πρώτη φάση ήταν ικανοποιητικά καθώς η εκπομπή της Ναταλίας άγγιξε το 14% (13,8% για την ακρίβεια) ωστόσο όταν βρεθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη το ποσοστό αυτό δύσκολα θα κρατηθεί…

Το ρολόι έδειξε 4 και ήταν η ώρα του Tatiana Live! Με επική μουσική και με… φαρυγγίτιδα η Τατιάνα μας καλωσόρισε στο νέο της (εντυπωσιακό) πλατό. Σε άλλους άρεσε. Σε άλλους όχι. Ενδεικτικά δείτε αυτά τα 2 tweets:

Καλοντυμένη η Τατιάνα (όπως πάντα), κάτι που συγκέντρωσε και λίγα αρνητικά σχόλια. Ας πούμε σαν αυτό για τα Louboutin της:

Και επειδή το κοινό είναι ευφάνταστο, θυμηθήκαμε και την Παουλίνα την Σφετερίστρια:

Όσον αφορά τα νούμερα, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλύτερες επιδόσεις. Άγγιξε μέχρι και το 17%, έχοντας σαν special θέμα την Δήμητρα Βούλγαρη που κατηγορείται για την δολοφονία του συζύγου της στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Για να δούμε την συνέχεια λοιπόν…