Game Of Thrones : Είναι επίσημο! Επιστρέφει ο Jon Snow

Ο Κit Harrington ήταν ξεκάθαρος με δηλώσεις του…
Game Of Thrones : Είναι επίσημο! Επιστρέφει ο Jon Snow



Η 5η σεζόν του Game Of Thrones ολοκληρώθηκε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, καθώς είδαμε τον Jon Snow νεκρό. Ή μήπως δεν ήταν νεκρός; Οι θεωρίες για το μέλλον του αγαπημένου χαρακτήρα έδιναν και έπαιρναν, ωστόσο ήρθε μια δήλωση του Kit Harrington, του ηθοποιού που τον υποδύεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο: Επιστρέφει!

Μιλώντας στην βελγική εφημερίδα Humo, ο Harrington ήταν απόλυτα ξεκάθαρος με το μέλλον του στη σειρά αλλά και για εκείνο του Snow: «Ας πούμε πως το Game Of Thrones θα παραμείνει κομμάτι της ζωής μου για λίγο ακόμα. Πιθανότατα θα είμαι 30 όταν θα τελειώσει…».

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΗΒΟ που θέλει την σειρά να έχει τρεις ακόμη σεζόν, αυτόματα ο Harrington θα είναι μέχρι το τέλος! Κάτι που σημαίνει ξεκάθαρα πως ο Jon Snow είναι ζωντανός και επιστρέφει…

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Harrington είχε συμβόλαιο για δυο ακόμη σεζόν (τουλάχιστον) με το ΗΒΟ, οπότε ο θάνατος του Snow από την αρχή φαινόταν πως έκρυβε εκπλήξεις.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Πως θα καταφέρει να σωθεί ο Snow μετά από τόσες μαχαιριές που δέχτηκε;

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, οι ιθύνοντες του ΗΒΟ είχαν προσπαθήσει να κρύψουν την συνέχεια της σειράς, με τον programming chief του καναλιού, Michael Lombardo, να δηλώνει για τον θάνατο του Snow: «Είναι νεκρός. Και θα παραμείνει νεκρός».

Για να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο George Martin…

H... τελευταία φορά που είδαμε τον Jon Snow

 

Διάβασε ΕΔΩ την θεωρία της... δίδυμης αδερφής του Jon Snow!