Αϋπνία τέλος! Το trailer της Ελένης Μενεγάκη θα σε νυστάξει στο λεπτό

Θυμόμαστε τα πιο έξυπνα promo video εκπομπών για παραδειγματισμό.
Αϋπνία τέλος! Το trailer της Ελένης Μενεγάκη θα σε νυστάξει στο λεπτό



Είναι επίσημο. Το trailer της Ελένης Μενεγάκη είναι το φάρμακο κατά της αϋπνίας. Το είδαμε σήμερα το πρωί και μετά βίας κρατήσαμε τα μάτια μας ανοιχτά. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, η αγαπημένη παρουσιάστρια είπε yolo και έτσι στο trailer βλέπουμε δυο τρεις φωτογραφίες της σε διάφορες πόζες. 

Άσε που η τελευταία δεν είναι και καθόλου κολακευτική. 

Προφανώς, το σκεπτικό πίσω από αυτό το κολάζ φωτογραφιών είναι το ίδιο με το περσινό. Συγκεκριμένα, η Ελένη είχε ανακοινώσει στο twitter ότι δεν θα κάνει trailer αφού την ξέρουν ήδη:
«Δεν θα κάνω trailer! Δεν χρειάζεται! Όλοι με ξέρετε τόσο καλά όπως φυσικά και την εκπομπή και τους συνεργάτες-φίλους μου!». 

Αν, βέβαια, ξέρεις τις βασικές αρχές του marketing θα γνωρίζεις ότι αυτή η λογική έχει τα κενά της. Γιατί τότε, ούτε η Coca Cola θα έπρεπε να διαφημίζεται, αφού ούτως ή άλλως την πίνει όλος ο πλανήτης. 

Το δικό μας συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη απλώς βαρέθηκε να μπει στη διαδικασία προώθησης της εκπομπής της κάτι που σεβόμαστε, μιας και δικιά της είναι η εκπομπή και ό,τι θέλει την κάνει.

Από την άλλη πλευρά, το teaser της διάσημης Ελληνίδας μας έκανε να θυμηθούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους της τηλεόρασης που μας έδειξαν πώς είναι να ανυπομονείς για μία πρεμιέρα.

Mega Με Μία 

Έλα παραδέξου ότι γέλασες και εσύ όταν είδες πώς είναι το ελληνικό πρωινό στη γλώσσα του Σεφερλή. 

The Voice

Εννοείται ότι δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από ένα μεγάλο show σαν το Voice. 

Next Top Model 

Μάλλον ό,τι πιο τέλειο έχει βγάλει σε trailer η ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει και βραβείο «Ερμής». 

Η version με την Καγιά και την ελληνική σημαία προκάλεσε αντιδράσεις αλλά ποιος νοιάζεται; 

Dancing with the stars

Μπορεί το trailer του «Dancing with the Stars» να ήταν εμπνευσμένο από τον Fat Boy Slim αλλά το ευχαριστηθήκαμε. 

Χ – Factor

Αυτό θα πει να σε ετοιμάζουν για την πρεμιέρα. Να σου το λέει ο Σάκης ο ίδιος, αφού έχει προηγηθεί μία ψυχεδελική σκηνή. 

To Πρωινό 

Το καλύτερο trailer που έχει βγάλει η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για το «Πρωινό» είναι μάλλον το περσινό. Μας άρεσε και το φετινό, αν εξαιρέσεις το σεφερλίδικο αστείο με την μπαγκέτα. 

Τα Καρντάσιανς

Μπορεί να μην είχαμε ξεκαρδιστεί στα γέλια αλλά το trailer των «Καρντάσιανς» ήταν καλοστημένο, χαριτωμένο και με αισθητική που περνούσε τις εξετάσεις. 

Από την πόλη έρχομαι

Σου άνοιγε την όρεξη, σου προκαλούσε νοσταλγία και σε έκανε να θέλεις να δώσεις ένα φιλάκι στο μάγουλο της Μαρίας Εκμετσίογλου. 

Δες ΕΔΩ ποιες διάσημες Ελληνίδες φοράνε τρέσες (εκτός από την Ελένη Μενεγάκη).