O Taylor Kitsch είναι το νέο πρόσωπο του True Detective

Προστίθεται στους Colin Farrell και ο Vince Vaughn, που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
O Taylor Kitsch είναι το νέο πρόσωπο του True Detective



Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή; Ναι. Τον ξέρετε. Μπορεί ο Taylor Kitsch να έχει υπάρξει αρκετά άτυχος με τις μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες (ήταν ο πρωταγωνιστής της απόλυτης αποτυχίας της Disney, John Carter και της απαράδεκτης κινηματογραφικής μεταφοράς του γνωστού παιχνιδιού Ναυμαχία στο Battleship, την ίδια χρονιά), αλλά…έχει στο βιογραφικό του μερικές από τις καλύτερες στιγμές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ήταν βασικό μέλος του  Friday Night Lights, της σειράς την οποία θα αναφέρω συνεχώς μέχρι να την δείτε, ήταν σχεδόν σπαρακτικός στην ταινία του HBO για το AIDS, The Normal Heart και έκλεψε την παράσταση στην ταινία The Bang Bang Club, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μικρές παραγωγές των τελευταίων χρόνων.

Έχοντας πει αυτά, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω προσωπικά που έρχεται να σώσει το True Detective. Ύστερα από τον Woody Harrelson, η ιδέα ότι η 2η σεζόν περιλαμβάνει τους Colin Farrell και Vince Vaughn έχει υπάρξει ιδιαιτέρως ανησυχητική. Ο πρώτος θα υποδυθεί έναν μάλλον βρώμικο ντετέκτιβ και ο Vaughn έναν εγκληματία καριέρας. Ελπίζω ο Kitsch να υποδύεται κάποιον που να σχετίζεται με τον τίτλο. Ή έναν μανιακό δολοφόνο. Μου αρκούν και τα δυο.

Τη συμμετοχή του ανακοίνωσε ο ίδιος και δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι αρνήθηκε αρκετές δουλειές για να συμμετάσχει στη νέα σεζόν του True Detective, που θα διαδραματίζεται στην California.Για να δούμε αν το buzz για τη σειρά θα συνεχιστεί, τώρα που δεν υποστηρίζει PR καμπάνια για να κερδίσει Oscar ο Matthew McConaughey.