Έτσι μοιάζει στην φαντασία του George R. R. Martin το Westeros

Ο συγγραφέας των μυθιστορημάτων του Game of Thrones παρουσιάζει τις περιοχές της ιστορίας, όπως τις έχει φανταστεί ο ίδιος.
Έτσι μοιάζει στην φαντασία του George R. R. Martin το Westeros



Άλλο βιβλίο περιμένετε από τον Martin, άλλο θα σας έρθει πρώτα. Μην ανησυχείτε τα νέα βιβλία της σειρά A Song of Ice and Fire  θα κυκλοφορήσουν...κάποια στιγμή και θα μάθετε ακριβώς τι θα συμβεί στο Westeros και πότε θα έρθει ο χειμώνας. Προς το παρόν, σήμερα κυκλοφορεί το The World of Ice and Fire, η ιστορία των 7 Βασιλείων που περιλαμβάνει μάχες, επαναστάσεις και συμμαχίες, η απόλυτη εισαγωγή για τον κόσμο του Game of Thrones. Κάτι σαν το Silmarillion για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και η σύγκριση ανάμεσα στις δυο σειρές βιβλίων θα σταματήσει εδώ, μην αρχίζουν να τρίζουν τα κόκκαλα του Tolkien.

Το γεμάτο illustrations βιβλίο του Martin παρουσιάζει για πρώτη φορά το πως φαντάζεται ο ίδιος ο συγγραφέας τις περιοχές του Westeros. Μάλιστα στην παρουσίαση δήλωσε ότι αν και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στη σειρά, πολλά πράγματα ο ίδιος τα έχει φανταστεί διαφορετικά.  Και με τη βοήθεια του Ted Nasmith τα σχεδιάσε για το βιβλίο.

 

Ο Σιδερένιος Θρόνος

Κι εκεί που νόμιζες ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερος...

Winterfell

Red Keep – King’s Landing

Castle Black – The Wall

O Martin δηλώνει ότι έχει εμπνευστεί από το Hadrian’s Wall στην Αγγλία, αλλά πραγματικά καμία ομοιότητα δε βρίσκουμε...

Dragonstone