Cocooning με τα κορίτσια στο σπίτι! Τι θα πιείτε, τι θα ακούσετε, τι θα μαγειρέψεις και τι θα δείτε για να το χαρείτε

Γιατί ο Οκτώβρης "απαιτεί" τις πρώτες μαζώξεις!
Cocooning με τα κορίτσια στο σπίτι! Τι θα πιείτε, τι θα ακούσετε, τι θα μαγειρέψεις και τι θα δείτε για να το χαρείτε



Λίγο η βροχή, λίγο τα πρώτα κρύα, λίγο που αγόρασες και το αγαπημένο σου onesie (το είχες άλλωστε σταμπάρει καιρό στη βιτρίνα), καλύτερη ιδέα για σήμερα από μια μάζωξη με τις φίλες σου, δεν θα μπορούσε να προκύψει. Cocooning με τις κολλητές και οι προετοιμασίες ξεκινάνε από τώρα.

Dress Code
Οnesie, αλλιώς άνετες φόρμες, μαλλάκι πιασμένο κοτσίδα και χουχουλιάρικα slippers.

Μαγείρεμα
Μιας και είστε όλες σε διατροφή (αχ αυτά τα September Resolutions) θα φτιάξεις κάτι ελαφρύ και εύκολο. Το τραπέζι σου θα έχει:
- Mια σαλάτα (εδώ έχουμε μια πολύ νόστιμη και γρήγορη πρόταση )
- Διαιτητικό σουβλάκι κοτόπουλο με γιαούρτι (δες τη συνταγή για να μην ψάχνεσαι)

 

Beauté
Ξεκινήστε με μάσκα προσώπου (φυσικά DIY, δες εδώ πώς θα τη φτιάξεις), συνεχίστε με εύκολα χτενίσματα στα μαλλιά (που θα κρατήσουν και την επόμενη ημέρα) και συνεχίστε με νύχια (έτοιμες για φθινοπωρινά σχέδια;)

 

Ποτό
Καταρχάς επειδή είσαι σπουδαία οικοδέσποινα, δεν θα περάσεις αμέσως στο κρασί. Θα έχεις welcome drink. Υπάρχει ποιο ωραία ιδέα από μια δροσιστική, σπιτική σαγκρία; (Μάθε πώς γίνεται εδώ)

Μόλις βγει το φαγητό, ακολουθεί  το κρασάκι. Κι αν θες κάτι πιο special, από ένα απλό μπουκάλι λευκό κρασί, εδώ θα βρεις τρεις συνταγές για να φτιάξεις wine cocktail.

 

Μουσική
Δεν μοιράζεστε όλες τα ίδια μουσικά ακούσματα. Άρα η λύση είναι στο… παρελθόν (βάλε εδώ τη λίστα με όλα τα τραγούδια που ακούγαμε πριν 15 χρόνια να παίζει- θα τις συγκινήσεις κιόλας) ή στην… αγάπη (σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα love songs;).

 

Tv Series Girl!
Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις. Κάτι ήξερες που αποφάσισες να διοργανώσεις σήμερα το cocooning με την κοριτσοπαρέα σου. Γιατί είσαι τόσο τυχερή που δεν χρειάζεται να βγάλεις τα παντοφλάκια σου, για να πας ούτε μέχρι το videoclub. Ένα κουμπί είναι όλη η υπόθεση, κι ο Μαραθώνιος ξεκινά στο FoxLife Greece.

Στις 21:00 επιστρέφει η Meredith χωρίς (γιατί θεοί;) τον McDreamy, το αγαπημένο μας ζευγάρι April και Jackson, χωρίς το γιο τους (αφού πέθανε λίγα μόλις λεπτά μετά τη γέννησή του) και οι Callie και Arizona που προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους. Πόσο αλλαγμένο είναι το Grey Sloan Memorial Hospital και πώς όλοι τους θα γελάσουν ξανά; Θα έρθει άλλος wannabe McDreamy;

Kι αφού έχετε γεμίσει δάκρυα το πιτζαμάκι σας (γιατί παραδέξου το, δεν υπάρχει επεισόδιο του Grey's που να μην κυλάει έστω ένα δάκρυ- τουλάχιστον στη δική μου παρέα), υπάρχει και συνέχεια. Από τους γιατρούς, στους πλούσιους και ισχυρούς της Αμερικής, τις δολιοφθορές και τα σκάνδαλά τους. Scandal και... Οlivia Pope are back.

Είστε ακόμα σε αναμμένα κάρβουνα; Θέλετε λίγο ακόμη; “How To Get Away With Murder”. Το τέλος του πρώτου κύκλου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Εξίσου δυναμικά (φανταζόμαστε) θα ξεκινήσει ο επόμενος.  Η Annalise Keating (κατά κόσμον Viola Davis) , αφού έβαλε ένα Emmy στο τσεπάκι της, επιστρέφει στην οθόνη, προσπαθώντας να αποφύγει τις κατηγορίες για το θάνατο της Rebecca. Πώς θα τη γλιτώσει;

Μετά- series εποχή
Η ώρα είναι πια δώδεκα παρά, οι φιλενάδες σου έχουν ήδη αρχίσει να νυστάζουν. Εσύ όμως, επειδή παραμένεις καλή οικοδέσποινα ως το τέλος και έχεις προνοήσει για όλα, έχεις σιδερώσει άλλα δυο ζευγάρια πυτζάμες και από δυο σετ σεντόνια για όσες αποκοιμηθούν στον καναπέ σου.

#TGIT girl!

(Με τόση ακρίβεια στις ιδέες που σου δώσαμε, το μόνο που μένει, είναι να αρχίσεις τα τηλέφωνα).

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas. 
* Copyright των φωτογραφιών της σειράς: ©ABC Studios Irresistible TV.

Έλα μην κλαίτε ακόμα για τον Sepherd. Οι συντάκτριες του Followme ψήφισαν τον πιο hot γιατρό στην μετά McDreamy εποχή. Δες εδώ και κάνε τη δική σου ψηφοφορία με τις φίλες σου.