Grey's Anatomy: 10 φορές που ήταν πιο σέξι από το 50 Shades of Grey

Γιατί ναι! Φυσικά και ήταν.
Grey's Anatomy: 10 φορές που ήταν πιο σέξι από το 50 Shades of Grey



Ξεκίνησε ο 12ος κύκλος του Grey's Anatomy την περασμένη Πέμπτη κι αφού την Παρασκευή αναλύσαμε λεπτό προς λεπτό το επεισόδιο στο γραφείο, καταλήξαμε ότι το Grey Sloan Memorial Hospital έχει "φιλοξενήσει" μερικές από τις πιο sexy στιγμές της αμερικανικής τηλεόρασης. Τόσο sexy, που θα μπορούσε να συγκριθεί με τον κινηματογραφικό "ερωτικό θρίαμβο" της περασμένης χρονιάς, 50 Shades of Grey (Grey το ένα, Grey κι το άλλο).

Όχι, δεν είναι καθόλου υπερβολική η σύγκριση. Με πλειοψηφία 6-2, καταλήξαμε ότι οι σκηνές που είδαμε εδώ και 11 χρόνια στη μικρή μας οθόνη, με πρωταγωνιστές τους γιατρούς της "διπλανής πόρτας" (όχι ακριβώς της διπλανής, γιατί τόσο sexiness δεν βρίσκεις στον Ευαγγελισμό λόγου χάρη) καρφώθηκαν στη μνήμη μας. 

Κι αυτές είναι οι δέκα πρώτες που μας ήρθαν στο μυαλό, με σειρά τυχαιότητας.

 

Ο Mark "διδάσκει" τη Lexie
Κι ένας έρωτας ξεκινά.

 

Η Cristina και ο Owen δίνουν το πρώτο τους φιλί
Η Cristina έχει καταφέρει να τον προσεγγίσει και εκείνος να την ερωτεύεται. Ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.   

Ο Jackson και η April στις τουαλέτες ενός ξενοδοχείου
Η April φωνάζει στον Jackson, γιατί νιώθει ντροπιασμένη που έκανε sex μαζί του αθετώντας την υπόσχεση της στο Θεό. Του ξεσπάσματός της, ακολουθεί μια κλειδωμένη πόρτα και ένας "δεύτερος γύρος".

 

Η Addison και ο Alex απροσδόκητα
Αυτό μάς το θύμισε η Γιάννα. Μπορεί να μην ήταν και η πιο sexy σκηνή, αλλά κέρδισε μια θέση στη δεκάδα, λόγω απροσδόκητης αναλαμπής. Ποιος το θυμόταν;

 

Η Cristina και ο Owen κάνουν έρωτα
Όχι sex. Έρωτα. Η πρώτη τους φορά γεμάτη συναίσθημα.

 

H Meredith και ο Derek μετά τον χορό (ή αλλιώς η "top of the top")
Χωρισμένοι και προσπαθώντας να φτιάξουν τις ζωές τους μακριά ο ένας από τον άλλο, φαίνεται πώς τελικά είναι αδύνατο. Ένα ξέσπασμα, μια εξομολόγηση και μια από τις πιο ερωτικές σκηνές. Εκεί που λες "θέλω κι εγώ έναν τέτοιο".

 

Η Callie πλησιάζει την Arizona ενώ εκείνη γκρινιάζει  
Αυτή η σχέση δεν έχει περάσει ακόμα από τις "φουρτούνες" που θα ακολουθούσαν.

 

Η Izzie και ο Alex με την "Take off your pants" ατάκα που όλες θα θέλαμε να πούμε
Η Izzie δηλώνει ειλικρινέστατα πως έχει να κάνει sex οκτώ μήνες και 12 ημέρες, διατάζοντας τον Alex να κατεβάσει το παντελόνι του. Κι εκείνος, το κάνει με χαρά.

 

Η Cristina και ο Burke γαι μια κούπα καφέ
Όσο ράγισε τη δική της καρδιά, άλλο τόσο ράγισε και τη δική μας όταν την εγκατέλειψε. Γιατί ο καρδιολόγος Βurke ήταν τόσο sexy.

 

H Meredith και ο Derek χωρίζουν με ένα break up sex
Αχ αυτό το κορίτσι μυαλό δεν έβαζε. Τον φώναξε να του πει να χωρίσουν γιατί λέει ζητούσε πολλά. Και έκανε, καθώς φαίνεται.  

#ΤGIT καταλήξαμε, "κλείνοντας" την αναδρομή μας στο sexy παρελθόν του Grey' s Anatomy. Tην ερχόμενη Πέμπτη θα στηθούμε ξανά στον καναπέ μας για το δεύτερο επεισόδιο (να δούμε τι άλλο θα θυμηθούμε την επόμενη μέρα).

Το κανάλι FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.    

Δες εδώ ποιον ψηφίσαμε ως τον πιο hot γιατρό, στην μετά McDreamy εποχή του Grey's Anatomy.