Καλημερούδια: Τι είδαμε στην πρεμιέρα του πρωινού του Mega

Λες να πανηγυρίζουν εκεί στον Ant1;
Καλημερούδια: Τι είδαμε στην πρεμιέρα του πρωινού του Mega



Καλημερούδια και από το FollowMe, λοιπόν! Πλύση εγκεφάλου μας έγινε τόσες φορές που ακούσαμε αυτή τη λέξη. «Από εδώ οι συνεργάτες μου ‘‘τα καλημερούδια’’», «να μη λες ‘‘καλημέρα’’ αλλά ‘‘καλημερούδια’’», «μην ξεχνάτε το hashtag ‘‘kalimeroudia’’» κλπ κλπ.

Εμείς, βέβαια, ακόμα να χωνέψουμε τον τίτλο της πρωινής εκπομπής του Mega μιας και όπως λέει ο Δημήτρης, το «Καλημερούδια» θα μπορούσε να είναι ταβέρνα στην Βαρυμπόμπη με αρνίσια παϊδάκια πρώτης ποιότητας. 

Εν πάση περιπτώσει, τα ψυχολογικά μας με τον τίτλο τα ξεπεράσαμε και σταθήκαμε στην ουσία. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας άρεσε και μας έκανε να συμπεράνουμε ότι δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με άλλες παρουσιάστριες. Εμφανίστηκε άνετη, ακομπλεξάριστη (δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι άλλαξε ρούχο, επειδή θα ίδρωνε στη μασχάλη), χαρούμενη, απλά ντυμένη και σικ χωρίς φαμφάρες.

 For the record, στο ξεκίνημά της είπε τα εξής:  «Καλημερούδια. Είμαι τρισευτυχισμένη εδώ, ευχαριστώ όλους που θα βρίσκομαι εγώ και η υπόλοιπη παρέα καθημερινά εδώ. Έχω σκεφτεί πολλά πράγματα, αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι. Θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή για εσάς που θα σας δίνει χαρά και αισιοδοξία, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να ξεχνιόμαστε και να χαμογελάμε. Οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι και δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου. Έχω όλη την παρέα, τα υπόλοιπα Καλημερούδια, ένα ένα για να μη μας πέσουν βαριά». 

Έπειτα παρουσίασε τους συνεργάτες της, δηλαδή τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, τον Κώστα Μαρτάκη, τη Μαριέλλα Σαββίδου και τη Σοφία Μανωλάκου. Στην κουζίνα βρήκαμε τη Ρένα της Φτελιάς και στα ζώδια τη σταθερή αξία Βίκυ Παγιατάκη.

Το μοτίβο της εκπομπής ήταν το κλασικό που βλέπαμε τόσα χρόνια προ Σεφερλή. Καμία καινοτομία, τίποτα συγκλονιστικό που να μην είχαμε ξανασυναντήσει. Όμορφα παιδιά, καλή ροή, αξιοπρεπές σκηνικό, Νέζος και ξερό ψωμί, έξαλλος χορός χωρίς λόγο κ.ο.κ. 

Μόνο που δυστυχώς, αυτή τη φορά υπήρχε ένα σημαντικό κενό. Δεν βρήκαμε περσόνες, πρόσωπα δηλαδή που να μας ιντριγκάρουν, να αγαπήσουμε ή να μισήσουμε, να μας δώσουν την ατάκα, να προσφέρουν γέλιο ή να κάνουν κάποιο καυστικό σχόλιο. Την κατάσταση, ευτυχώς, έσωσε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία έκανε τον πιο εύστοχο σχολιασμό, άσε που πέταξε και την κακία της για τον Αλέξη Γεωργούλη. Τον ποθούμε τον Αλέξη αλλά δεν μπορεί να μη λέει τίποτα για την προσωπική του ζωή και έπειτα να παίζει σε ταινία με την Τόνια Σωτηροπούλου για να πουλήσει το ρομάντζο του. Δίκιο είχε η Τίνα. Και εννοείται μας άρεσε η παρουσία της Βίκυς Σταυροπούλου που έκανε ποδαρικό. 

Σε κάθε περίπτωση, το πρωινό συνεχίζουμε να το βλέπουμε ευχάριστα, αν και η ομάδα του «Καλημερούδια» ακόμα να μας παρασύρει. Το ζάπινγκ μας το κάνουμε γιατί κατά βάθος μας λείπουν οι δηλητηριώδεις ατάκες του Γιώργου Λιάγκα. Οπότε, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν μαθαίναμε αύριο μεθαύριο ότι στον Ant1 πανηγυρίζουν. 

Σημείωση: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι πρωί σημαίνει καφές, πρωινός καφές και οι γνωστοί συνειρμοί. Το σήμα της εκπομπής που δείχνει τα κεφάλια των συντελεστών σε κούπες καφέ κάνουμε ότι δεν το είδαμε. 

Δες ΕΔΩ την awkward πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.