America’s Next Top Model : Τίτλοι τέλους για το διασημότερο reality μοντέλων

Ο φετινός κύκλος θα είναι και ο τελευταίος όπως ανακοίνωσε η Tyra Banks.
America’s Next Top Model : Τίτλοι τέλους για το διασημότερο reality μοντέλων



Ένα από τα πιο επιτυχημένα reality shows παγκοσμίως, το America’s Next Tope Model ρίχνει τίτλους τέλους μετά από 22 (με τον φετινό) κύκλους επεισοδίων και 12 χρόνια στις τηλεοράσεις μας!

Η φήμη υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό και την επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του reality (και πρώην supemodel) Tyra Banks με ένα «τιτίβισμα» της στο Twitter, σκορπίζοντας την απογοήτευση στα εκατομμύρια των fans του show.

Το America’s Next Top Model, το οποίο έχει παιχτεί σε περισσότερες από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ξεκίνησε το 2003 παίζοντας μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της βιομηχανίας της μόδας, ενώ βρέθηκε και αρκετές φορές στο στόχαστρο της κριτικής για τις επιλογές των κριτών του.

Το 2008 μάλιστα είχε νικήτρια ένα plus size μοντέλο, την Whitney Thompson, δίνοντας ουσιαστικά ένα «χαστούκι» στα περιοδικά και στα catwalks που μέχρι τότε δεν είχαν καν σκεφτεί να δώσουν μια ευκαιρία στα μοντέλα με παραπάνω κιλά.

Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης τα δυο τελευταία χρόνια δεν ήταν και τα καλύτερα με τους ιθύνοντες του CW, του καναλιού που έπαιζε το show, να αποφασίζουν το κόψιμό του μετά από τον φετινό, 22ο κύκλο.

America’s… Last Top Model λοιπόν!

To tweet της Tyra

Δες ΕΔΩ πως άλλαξε μέσα στον χρόνο η παρουσιάστρια του show, Tyra Banks, από τις πλαστικές