Γιώργος Καπουτζίδης στο Join Us : Ήξερα από το καλοκαίρι πως θα κοπεί η Εθνική Ελλάδος

Ο γνωστός ηθοποιός-σεναριογράφος μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για... όλα!
Γιώργος Καπουτζίδης στο Join Us : Ήξερα από το καλοκαίρι πως θα κοπεί η Εθνική Ελλάδος



Τον Γιώργο Καπουτζίδη φιλοξενεί αυτή την Κυριακή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Δες τι είπε...

Για το λόγο που κόπηκε η «Εθνική Ελλάδος»:

Είπαμε στο κανάλι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο προγραμματισμός μας ήταν να γυρίσουμε 7 επεισόδια τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πολύ δύσκολα γυρίσματα και αυτή η ιστορία τελειώνει σε ένα παγοδρόμιο της Ευρώπης, όπου η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό είναι το φινάλε, αυτός ήταν ο στόχος, αυτό είναι το τέλος αυτής της διαδρομής αυτών των γυναικών και χρειαζόταν να ταξιδέψουμε 15 μέρες στο εξωτερικό. Οι πρώτες επαφές είχαν γίνει με τη Ρουμανία. Αυτό θα γινόταν το Σεπτέμβριο που ήμασταν όλοι ελεύθεροι. Και ξαφνικά γίνεται αυτό που γίνεται και πηγαίνουν όλα πίσω. Δεν υπάρχει, λοιπόν, η δυνατότητα να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία, αυτή τη στιγμή. Θα κάνουμε υπομονή, θα είμαστε αισιόδοξοι και είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ σκοπεύω να συνεχίσω με τα υπόλοιπα επεισόδια και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Είχα καταλάβει από τον Ιούνιο ότι θα σταματήσει η σειρά. Νομίζω όμως ότι ακόμη και τότε δεν στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί μέσα μου έχω την αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί. Και ο στόχος μου άλλωστε είναι να γίνει έτσι όπως πρέπει. Δεν έχει τελειώσει μέσα μου αυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Για τους gay χαρακτήρες στην ελληνική τηλεόραση:

Οι πιο κακοποιημένοι χαρακτήρες στην ελληνική μυθοπλασία είναι οι gay. Γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο. Και νομίζω ότι μας έχει πάει πάρα πολύ πίσω. Ότι βαδίζουμε στα ίδια στερεότυπα και συνηθίζουμε στην εξής λογική: «Α θα πούμε το αστείο για τους gay», «Α θα πούμε το αστείο για τις χοντρές»... Το παραφάγαμε αυτό το φρούτο.

Για το λόγο που δεν είδαμε το gay ζευγάρι να φιλιέται:

Δεν φοβήθηκα να βάλω το gay ζευγάρι να φιλιέται. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ουσιαστικό αυτό το οποίο είδαμε από το να βάλουμε ένα φιλί. Γιατί αν βάλεις ένα φιλί ο άλλος μπορεί να πει ότι το κάνεις για να συζητηθεί. Εγώ δεν το κάνω για να συζητηθεί κάτι. Εγώ παρουσιάζω αυτό που θέλω να παρουσιάσω, επειδή εγώ θέλω να το γράψω έτσι.

Για το λόγο που «χάθηκε» με την παρέα του «Παρά Πέντε»:

Άλλαξαν οι συνθήκες. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένη παρέα. Η καθημερινότητά μας ήταν κοινή. Η προσωπική μου ζωή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Και αυτός είναι ένας λόγος που όσο ήμουν στο «Παρά Πέντε» έχασα άλλους φίλους που είχα πριν. Και ευτυχώς, κάποιους τους ξαναβρήκα. Αλλάζει η καθημερινότητά σου, κάνεις άλλες παρέες, κάνεις άλλες σχέσεις, είναι σα να μου λες «γιατί δεν κάνεις παρέα με τους φίλους από το Λύκειο». Γιατί δεν γίνεται.

Για τη μόνιμη διαμονή του στην Αίγινα:

Θα το ήθελα πολύ να μείνω φέτος στην Αίγινα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, κολλάει λίγο στο αν είσαι οργανωτικός. Θα κάνω το τηλεπαιχνίδι στο MEGA που έχει τις μέρες των γυρισμάτων του οπότε τις υπόλοιπες μέρες θα μπορούσα να είμαι στο νησί. 

Την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, η Ελένη Γερασιμίδου μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την οικογένειά της, για τη Βουλή που είχε «σουξέ» το καλοκαίρι, αλλά και πώς είναι να μεγαλώνεις.

Ο Μίνως Θεοχάρης περπατά μαζί μας στην πλατεία Αγ. Ειρήνης και μας απαντά σε 20 γρήγορες ερωτήσεις.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα λαχταριστό γλυκό αχλάδι με ζύμη κουρού και παγωτό βανίλια ενώ η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει pancakes. 

Η Εμμανουέλα Κόκκαλη μαγειρεύει μια δροσερή πατατοσαλάτα με μαγιονέζα.

Μαθαίνουμε ποια φυτά είναι κατάλληλα για όσους δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο με την κηπουρική, ανακαλύπτουμε τις συνήθειες των λαών στον ύπνο, διαβάζουμε το σέξι «Grey” , το τέταρτο βιβλίο των«50 αποχρώσεων του γκρι», βλέπουμε τις τάσεις για το φετινό φθινόπωρο και τέλος πηγαίνουμε σινεμά για να δούμε καινούργιες ταινίες.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε η Ελένη Καστάνη στο Join Us

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην κάμερα της εκπομπής για τις 4 χιλιάδες γυναίκες που έχει κάνει σεξ

Δες ΕΔΩ τι αποκάλυψε η Μάρω Κοντού στο Join Us για την σχέση του συζύγου της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη