Κατερίνα Παπουτσάκη στο Join Us: Δεν μετανιώνω που υποδύθηκα την Βουγιουκλάκη

Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για την καριέρα της, τον γάμο της αλλά και τον ρόλο της σαν Αλίκη στην τηλεόραση.
Κατερίνα Παπουτσάκη στο Join Us: Δεν μετανιώνω που υποδύθηκα την Βουγιουκλάκη



Την Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενεί αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για την υπερέκθεση στα media:

Σε κάποια φάση, για «χ»,«ψ» λόγους και λόγω της Αλίκης και λόγω κάποιων άλλων συγκυριών βρέθηκα να είμαι στο προσκήνιο και αυτό δεν ήταν κάτι που επεδίωκα και ζοριζόμουν πάρα πολύ. Από την άλλη δεν γινόταν να μη δώσω συνεντεύξεις γιατί έκανα συνέχεια δουλειές που χρειαζόταν να επικοινωνήσω. Στις ερωτήσεις ήταν όλα τραγικά, έβαζαν τραγικούς τίτλους οπότε δεν μπορούσα να το πιάσω από πουθενά. Και έτσι την πάτησα, ζορίστηκα πάρα πολύ, σε βαθμό κακουργήματος. Δεν περνούσα καθόλου καλά, τα ψυχοσωματικά ήταν στο φουλ. Ήμουν σε σύγχυση.

Για τον σύζυγό της:

Είναι ένας άνθρωπος απέναντί μου που δεν είναι κομπλεξικός, δεν ζηλεύει, με σέβεται, αισθάνομαι ότι με αγαπάει και με έχει εκτιμήσει γι’ αυτό που είμαι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Ήμουν σίγουρη για τον Παναγιώτη γι’ αυτό παντρεύτηκα σε 3 μήνες.

Για το ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Σε καμία περίπτωση η σειρά για την Αλίκη δεν ήταν κάτι πετυχημένο. Με το μυαλό που έχω τώρα ίσως δεν θα το έκανα. Αλλά για την επιλογή μου δεν μετανιώνω γιατί έτσι έπρεπε να συμβεί. Ήταν κάποιο μάθημα. Ήμουν φοβερά καλομαθημένη και είχα μεγαλώσει με προστασία. Και την πάτησα. Δεν περίμενα ότι κάποιος θα μπορούσε να σου φερθεί με αυτό τον χυδαίο τρόπο. Ή κάποιος απλά για να κάνει την εκπομπούλα του θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει για να σε κάνει κομμάτια γιατί αδιαφορεί για το πώς θα νιώσεις. Κλεινόμουν στο δωμάτιο, έκλαιγα και πονούσε η κοιλιά μου.

Το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, κάνουμε βόλτα στο Ζάππειο με τη Φωτεινή Πιπιλή. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολάκια καταΐφι με κιουνεφέ. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μοσχαράκι με σάλτσα εσπεριδοειδών.

Μαθαίνουμε τις τάσεις του make up για το φθινόπωρο αλλά και τι πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή για να είμαστε καλοί κηπουροί.  Κάνουμε snapchat , δηλαδή ανεβάζουμε βιντεάκια που διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα και γελάμε. 

Η Μαρία Χολέβα με άλλες μαμάδες κάνουν yoga με τα μωρά τους ενώ ο Γιώργος Ξηρός με τη Βίλλυ μας δείχνουν ασκήσεις για κοιλιακούς και ραχιαίους. Η Αννούσα Μελά λύνει τις απορίες μας στα θέματα μόδας. Βλέπουμε φανατικά το Elementary  στον ΣΚΑΙ και πάμε θέατρο.

Την Κυριακή, 25 Οκτώβριου, στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μιλάει για τις ερωτικές σχέσεις, γιατί είναι μόνη στα 43 της και πως αντιμετώπισε τον θάνατο της μητέρας της. Ο Αντώνης Λουδάρος κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», για το θάνατο των γονιών του και για τα μεγάλα κασέ των ηθοποιών.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τυροπιτάκια με ανθότυρο, μέλι και σουσάμι. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει λαχταριστό burger κοτόπουλο με σάλτσα αβοκάντο και μαγιονέζα ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μας κερνάει μπάρες δημητριακών με χουρμάδες και κουάκερ.

Αναλύουμε το στιλ της Eleonora Carisi και παίρνουμε έμπνευση. Σερβίρουμε δυναμωτικό πρωινό για τα παιδιά και γνωρίζουμε μια γυναίκα που τόλμησε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και πέτυχε.

Μαθαίνουμε πως θα διατηρήσουμε το στρώμα μας καινούριο για μια ζωή. Για το τέλος, συναντάμε τον Ηλία Μαμαλάκη στο μαγαζί του, την ώρα που μαγειρεύει για εμάς.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Δες ΕΔΩ όσα δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το κόψιμο της Εθνικής Ελλάδος στην εκπομπή Join Us