Κατερίνα Λέχου στο Join Us: Ήθελα να ζήσω ολοκληρωτικά τον γάμο

Για τον γάμο της, τον έρωτα αλλά και την καριέρα της μίλησε η γνωστή ηθοποιός...
Κατερίνα Λέχου στο Join Us: Ήθελα να ζήσω ολοκληρωτικά τον γάμο



Την Κατερίνα Λέχου φιλοξενεί αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Δες τι είπε...

Για το γάμο:

Ο γάμος είναι σαν τη θάλασσα. Δεν είναι μια ήρεμη κατάσταση, αλλά έχει την ομορφιά της. Σαφώς υπάρχουν δυσκολίες, πολλές φορές προβλήματα επικοινωνίας, αλλά έτσι είναι. Όταν υπάρχουν δυσκολίες, πότε βυθίζομαι, πότε θυμώνω, αλλά δεν απογοητεύομαι. Για να απογοητευτείς πρέπει και ο άλλος να εγκαταλείψει.

Ήθελα να παντρευτώ τον Μάνο γιατί ήθελα να το ζήσω ολοκληρωτικά. Να το γευτώ πλήρως. Το βιώνω πιο ολοκληρωμένο. Με τα καλά του και τα κακά του. Η καθημερινότητα είναι κάτι αδυσώπητο αλλά έχει και ομορφιά.

Για την ηλικία της στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»:

Όταν έκανα το «Ευτυχισμένοι Μαζί» δεν με πολυήθελαν γι’ αυτό το ρόλο γιατί δεν τους έπειθα ότι μπορώ να κάνω τη μητέρα 5 παιδιών. Αλλά ήξερα ότι πρέπει να περάσω στην επόμενη φάση. Πρέπει να προηγείσαι αυτού που βλέπει ο θεατής.

Την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, o Παντελής Καναράκης κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με πολύ χιούμορ και ειλικρίνεια σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Αν πάντα ζήλευες τους γλουτούς της Jennifer Lopez, ήρθε η ώρα να σταματήσεις γιατί θα σου δείξουμε πώς να τους αποκτήσεις και εσύ. Θα μάθουμε πώς να φορέσουμε σωστά το παντελόνι καμπάνα για τέλειο bohemian look με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης αυτή την φορά «παντρεύει» στην κουζίνα του φαντασία και παράδοση, με αποτέλεσμα γευστικούς κολοκυθοκεφτέδες με φύλλο κανταΐφι. Θα πάμε σούπερ μάρκετ για να αγοράσουμε τα κατάλληλα απορρυπαντικά και να καθαρίσουμε το σπίτι μας… μαμαδίστικα!

Θα μπούμε στη Μυστική Λέσχη, μια εξαιρετική ταινία που προβάλετε στο σινεμά και θα μάθουμε πώς να κοιμίζουμε σωστά το παιδάκι μας για να ξεκουράζετε

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Tags: